Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

21 Şubat 2012 Salı

Sevgililer Günü



14/02/2012 Salı 






Meğersem bugün Sevgililer Günüymüş, gerçi sosyal mecralar bize bugünü 1 ay öncesinden hatırlatmaya başladı. Fırsat sitelerinden gecenin bir yarısı gelen mailler mi dersiniz.... Gsm Operatörlerinden gelen mesajlar mı dersiniz....  Hee bir de en can alıcı nokta etrafımız da ki arkadaşlarınızın sevgililerine yapmak istedikleri suprizleri, istedikleri hediyeleri size söylemeleri, fikirlerinizi almaları her zaman 14 Şubat'a yalnız girenlerin kabusu olmuştur.

Tabi 1 hafta öncesinden Twiiter & Facebook gibi siteler de oluşturulan gruplar, Hastagler bunlar da tuzu biberi oluyor :)

Sevgilim yok kafam rahat oohh ne güzel hediye mediye uğraşmıyorum param cebimde kalıyor diyenlerin %' si biraz fazla tabi ( çaktırmayın bende O %'nin içindeyim:) ) ama hani olaydı iyiydi böyle önceden plan falan yapardık, organizasyon falan hazırlardık süüpprriiizzzzz moduna girerdik :)

Ama düşüyorum da 14 Şubat'a sevgilisi olan biri olarak girmedim hani böyle büyük bir eksiklik yaşamadım. İuno dan size ufak bir tavsiye 14 Şubat Sevgililer Günü tamamı ile ticari gün'e dönüşmüştür.
Sanırım Google da videosu ile bunu anlatmaya çalışmış :)



Kendinize Cici Bakın













Kendinize cici bakın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *