Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

5 Mart 2012 Pazartesi

Gelin Adayları



Yakın zaman da evlenecek olan arkadaşlarınıza ufak tavsiyeler verelim mi ?

1) Fazla aksesuar takmayın, güzel sade bir yüzük,duvağınız, gelin çiçeğiniz ve küpeniz ile gelinliğinizi tamamlayın. [ zaten kolunuz, bacağınız dolacak düğün sırasında :) ]

2) Abartılı makyaj gereksiz, gözlerinizi ortaya çıkarın, allık kullanın yüzünüze gülümsemeyi de eklediniz mi gayet yeterli olacaktır. [ Boya küpüne girmiş gibi olmanıza gerek yok :) ]

3) Saçınızı açık bırakmak istiyorsanız uzun bir duvak tercih etmeyin, kısa bir duvak yeterli gelecektir.

4) Gelinliğinizi straplez alacaksanız bence durun bir daha düşünün derim. Çünkü iyi, hoş güzel çok etkileyici durabiliyor ama sürekli aşağı kaydığından dolayı yukarı çekmek gerekiyor, e buda hoş bir görüntü olmuyor.

5) Gelin çiçeği kimilerimiz için ufak bir detay olarak gözükse de aslında gelinliğinizi tamamlayıcı bir özelliktir. Çok alacalı bulacalı ışıltılı bir şey olmasına gerek yok, elinizde emanet durmasın sizi tamamlasın yeterli. :)

6) Nikahınız kıyılırken heyecan dan duruşunuzu bozabilirsiniz, buna dikkat edin unutmayın sizi bir sürü misafir izliyor. :)

7) İlk dans demek tüm herkes'in gözlerinin sizde olacağı anlamına geliyor demek. :) Sakin, kararlı bir şekilde dansınızı yapıp bitirin.

8) Düğünden önce diyet programınıza başlarsınız eminim, ama bunu dikkatsiz bir biçimde yaparsanız o süreci sinirli, güçsüz geçirebilirsiniz. Bu yüzden daha dikkatli ve kontrollü yapmanız gerekebilir.


Bir gün evlenmeye karar verirsem falan bunları uygulayayım bari :)



2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *