Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

20 Aralık 2012 Perşembe

21/12/2012 Vizyona Girecek Filmler...


Uzun zamandır sinemalardan bahsetmediğimi farkettim ve kendime kızdım, aynı hızla kendime kızarken bu post'u hazırlamaya başladım :) 

Haydi başlayalım bakalım :) 


Bekarlığa Veda  / Bahcelorette

 Fragman

Leslye Headland'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Kristen Dunst, Isla Fisher, James Marsden, Lizzy Caplan ve Adam Scott başrolleri paylaşıyor. 

Tam da evlilik arefesinde olduğum şu günlerde gidebileceğim bir film olsa gerek :) 




Fragman

Ezel Akay, Sırrı Süreyya Önder, Reis Çelik, Barış Pirhasan, Hüseyin Karabey, Aydın Bulut ve Vedat Özdemir filmin yönetmenliğini yaptıkları filmin başrollerinde ise Fırat Tanış, Erkan Can, Serkan Keskin, Bülent Emrah Parlak ve Civan Canova oynamaktadır. 


İlgimi çeken bir yapıt ben gitmekten yanayım.....

Elveda Katya

Fragman

Ahmet Sönmezin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Kadir İnanır, Yeliz Şar, Caner Cindoruk, Belgin Erdoğan ve Rüçhan Çalışkurun paylaşıyor. 

Kadir İnanırı beyaz perdede izlemeyeli uzun zaman oldu, güzel bir film olmuşa benziyor ayrıca Kadir İnanır için gidilir....


Cherry'nin Hikayesi & Abaout Cherry

Fragman

Stephen Elliott'un yönetmenliğini üstlendiği filmde başrollerinde ise James Franco, Dev Patel, Heather Graham, Lili Taylor, Lorelei Lee bulunuyor...

Yani izlemek ile izlememek arasında kaldığım bir film oldu....


Kibarca Öldürmek & Killing Them Softly

Fragman

Andrew Dominik'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Brad Pitt, Ray Liotta, Garret Dillahunt, Richard Jenkins, BenMendelsohn paylaşıyor. 


Evet geçen sinemaya gittiğimde fragmanı izledim ve oldukça hoşuma gitti zaten Brad
Pitt'in filmlerini izlemekten keyif alırım....


Kod Adı : Venüs 

Fragman


Tamer Garip'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerini ; Serhat Harman, Cengiz Bozkurt, Vedia Akansu, Jolie M., Jonny Lee Kemp paylaşmaktadır. 

İlgimi çekmeyi başardı yani gidilecek filmlerden biri...



Jack Reacher

Fragman

Yönetmen koltuğunda Christopher McQuarrie oturuyor, Başrolleri ise Tom Cruise, Robert Duvall, Rosamund Pike, Richard Jenkins, Alexia Fast paylaşıyor. 


Evet filmin fragmanını geçen sinemaya gittiğimde izledim direk bu filme gidiyoruz dedim.... Anladığınız gibi aksiyon filmlerini daha çok seviyorum :) yani ne demek oluyor iuno bu filme kesin gidecektir. :) Gerçi Mayalara göre tam kıyamet günü ama ne yapalım artık izleyebildiğimiz kadarını izleyeceğiz :):):)



Herkese İyi Seyirler :) 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *