Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

17 Temmuz 2013 Çarşamba

19/07/2013 Cuma Vizyona Girecek Filmler


Bu hafta vizyonda güzel filmler var ama bakalım 19/07 Cuma günü bizleri hangi filmler karşılayacak bir bakalım istedim.... 



Ceset & El Cuerpo

Fragman

Yönetmenliğini Oriol Paulo 'nun üstlendiği filmde başrolleri; Jose Coronado, Hugo Silva, Belen Rueda, Aura Garrido ve Nausicaa Bonnin paylaşıyor.

Ortada bir ceset var ve bu ceset morgdan bir anda ortadan kayboluyor, morgdan cesedi kaybolan bu iş kadınının tüm hayatı düzenli ve planlı ve ölümünün gerisinde bir sır olduğu düşünülüyor ama bu belirsizliğe birde cesedin kaybolması ekleniyor. dava ile ilgilenen dedektif ise eşini kaybetmiş ve henüz bu üzzüntüyü üzerinden atamamıştır, bu dava ile hem şahsi duygularını hemde iş kariyeri ile ilgili hala iyi bir polis olduğunu göstermek amaçlı bu davada çalışmaktadır.

Güzel bir filme benziyor sanırım tercihlerimden biri olacak :)



Pasifik Savaşı & Pacific Rim

Fragman

Başrollerde; Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day ve Ron Perlman'ı görüyoruz, Guellermo del Toro ise filmin yönetmenliğini üstlenmiştir. 

Bildiğimiz Bilim-Kurgu filmlerinden ama her zaman ki gibi benim ilgimi çeker bu tarz filmler, denizden Kaiju diye bilinen yaratıkların yükselmesi ile milyonlarca insanın hayatının tehlikeye girdiği görülüyor ve bir savaş başlıyor...

İzleyip göreceğiz bakalım :)


Geceyarısından Önce & Before Midnight

Fragman

Richard Linklater'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde  ; Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey- Fitzpatrick, Jenniger Prior ve Yota Argyropoulou görülüyor 

Before Sunrise, Before Sunset filmlerinin devamı olarak çekilen Before Midnight filmi evli olduğu eşinden boşanan ve o büyük aşkı ile evlenmelerinin ardından yaşadıklarının anlatıldığı devam filmidir.

Gönlümü Çaldın & One Small Hitch 

Fragman


Yönetmenliğini  John Burgess  üstleniyor, başrolleri payalaşan isimler ise; Shane Mcrae, Aubrey Dollar, Danierl J. Travanti, Janet Ulrich Brooks ve Cynthia Kaye Mcwilliams

Çocukluk arkadaşı olan Josh ve Molly  L.A. den aile düğünü ile ilgili dönüyorlar ve aile büyüklerinden birinin sağlığı söz konusu olduğundan bu 2 çiftimiz nişanlı numarası yapıyorlar ve işler karışmaya başlıyor... Güzel bir filme benziyor :)


Manyak & Maniac

Fragman


Yönetmenliğini Franck Khalfoun 'un yaptığı filmin başrollerini ise Elijah Wood, Amrica Olivo, Nora Arnezeder, Liane Balaban, Megan Duufy paylaşıyor

Cinayet işleme isteğine karşı koyamayan bir adam ve karşısına çıkan Anna'yı ölüdürme isteği işleri çığırından çıkartıyor.


Sen Gitmeden Önce & Not Fade Away 

Fragman

James Gandolfini, Jack Huston, Samantha Ryan, Brad Garrett ve Bella Heathcote'nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise David Chase oturuyor.

Yeteneği olan bir şarkıcı ve söz yazarı liderliğinde bir rock grubu kurmak isteyen bir grup arkadaşın hikayesinin anlatıldığı bir film. 






5 yorum:

  1. Çok güzel filmler vizyona giriyor :)Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezztlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Evet daha da güzel filmler gelecek :)

    O zaman şirin dünyamıza hoş geldin, sefa getirdin :) hmmm hemen iki gözümüzde bloguna dikiyorum :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Fatmacım, küçük ama şirin dünyamıza hoşgeldin :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *