Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

22 Şubat 2014 Cumartesi

Samsung, Hayalinin Peşinden Gidenleri Arıyor



Samsung,dünya çapında ses getiren “Hayalinin Peşinden Git” kampanyası ile  tutkusunun peşinden koşanları başvuruya davet ediyor.


İstanbul, 07 Şubat 2014 - Samsung Electronics, tüm dünyada hayallerini ve tutkularını hayata geçirmek için teknolojiyi kullanan insanların sahip oldukları potansiyeli keşfetmeyi, paylaşmayı ve desteklemeyi hedefleyen “Hayalinin Peşinden Git” kampanyasını Türkiye’de başlattı. Başarılı mesleki kariyerleriyle tanınan ünlü mentorların da, başvuranlara fikir önderliği yapacağı kampanyaya başvuru için  www.hayalininpesindengit.com adresi ziyaret edilebilir. Kampanyaya başvurular 28 Şubat 2014 tarihine kadar devam ediyor.



“Hayalinin Peşinden Git” kampanyasının kazananları, Samsung ve mentor desteğiyle potansiyellerini açığa çıkararak, hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatını yakalıyor.


Her gün, heyecan verici şeyler yapmak için Samsung ürünlerini kullanan insanlardan ilham alan kampanya; tutkulu kullanıcıları hayallerini ve fikirlerini paylaşmaya davet ediyor. Fotoğrafçılık, mutfak sanatları, spor ve girişimcilik alanlarında başvuruların kabul edildiği kampanyanın kazananları  projelerini hayata geçirme evresinde Samsung’un teknoloji desteğinin yanı sıra, aralarında Fotoğrafçı ve eğitmen Muammer Yanmaz, Kantin’in sahibi ve şefi Şemsa Denizsel, Spor spikeri ve yazarı Caner Eler ve B-Fit’in kurucu ortağı, girişimci ve Schwab Vakfı tarafından “2013 Yılının Sosyal Girişimcisi” seçilen Bedriye Hülya’nın da bulunduğu mentorlerin tecrübelerinden faydalanma fırsatı da bulacak.    


Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung projeyle ilgili olarak;  “Samsung olarak teknolojinin, hayal gücüyle bir araya geldiğinde insanların hayatına anlam kazandırdığına inanıyoruz. Dünyanın dört bir yanında insanlar, Samsung teknolojisini kullanarak farklı ve yenilikçi başarılara imza atıyor. Ortaya çıkan hikayelerin yarattığı ilham doğrultusunda geliştirdiğimiz “Hayalinin Peşinden Git”  kampanyasını Türkiye’de hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Diliyoruz ki bu proje ile, Türkiye’deki tüketicilerimizin sadece kişisel tutkularını keşfetmelerine değil, aynı zamanda dünya üzerindeki diğer tüketicilere de ilham vermelerine yardımcı olacağız” dedi.


Katılım koşulları


“Hayalinin Peşinden Git” kampanyasına  www.hayalininpesindengit.com adresinden ya da Samsung Türkiye Facebook sayfasındaki “Launching People” uygulamasından başvurmak mümkün. Başvurular, 28 Şubat 2014 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

16 Şubat 2014 Pazar

En Sevdiklerimden Bir Şarkı :)






Fatih Erkoç & Anı 


Fatih Erkoç benim çok sevdiğim, çok severek dinlediğim biri... Sesine hayranım, şarkılarını çok severim... Özellikle bu şarkıyı çok severek dinler, klibini de çok severek izlerim.... 
Paylaşmak istedim :)

Günün Şarkısı :)




Dean Martin & Mambo Italiano


Severek dinleyeceğinize When you get Alırken :) 

Süpriz Kahvaltı :)






Aşkımdan Pazar Süprizi :) 
Sabah erkenden kalkmış, ekmekler kızartmış, portakal suları sıkmış,
Biberli Yumurtalar yapmış bir güzel tepsiyi hazırlamış :) 
Bir uyandırdı elinde tepsi tipini yediğimin sabah sabah mutlu etmeye gelmiş sevgilisini :) 




Güne güzel, mutlu başlamak paha biçilemez bir şey :) 

Gezmeye Bahane :)





Sevgililer Gününde evli bir çift olarak ne yaptık ? Sonuçta biz sevgili değiliz artık evliyiz karıcım diye sevgili kocam ile Taksim'e Yemek Kulübüne gittik yemeğimizi yedik :)
( uzun zamandır söylüyordum ne zamandır gidemedik diye )  sonrasında amann eve mi gidicez nasıl olsa evliyiz karışanımız nerede kaldınız diyenimiz yok dedik :) ve tabi ki kendimizi Eskici Nostaljiye attık :) Sanırım 5-6 sene oldu Eskiciye gideli, arkadaşımızı göremeye sohbet etmeye de bahane olmuş oldu :) 



Bu arada İstanblue Votka Shot serisi bizi bizden aldı, on numara beş yıldız :)
Sakız, Yeşil Elma, Mandalina, Muz ve Tarçın :) 
Şiddetle denemeniz tavsiye edilir :) 
Bu arada Eskici Nostalji Balık Pazarında Cumhuriyet Meyhanesi'nin tam karşısında hani söylemek lazım gitmek isteyenler için :) 
Eğleneceğinizi kesinlikle garanti ediyorum benden söylemesi :)



Bu arada denemeniz gerekenlerden biri de Eskici Nostaljinin yaptığı Eskici Artist Shotlar :) Çok ciciler ve oldukça iyiler, kaçırmayın derim bir uğrayın :) 

14 Şubat 2014 Cuma

14 Şubat Kutlu Mutlu Olsun :)








Evet biliyorum çoğunuz için bugün ticarete dökülmüş bir gün olarak görülüyor belki ama şöyle düşünün çalışıyorsunuz zaten zamanınızın çoğu iş yerlerinde, iş seyahatlerinde, mesailerde, iş toplantılarında vbg. yerlerde geçiyor. Zaman zaman sizinde dilinize dolanmıyor mu ? "ailemden, sevdiğimden çok patronları görüyorum" diye. E işte size çok güzel bir fırsat bırakın günün ticari anlamını, bırakın normalde yapacaklarınızla bugün yapacaklarınız arasındaki %100 farkı boşverin  atın bir köşeye hiç düşünmeyin bunları....

Bugün birbirimizi sevindirelim, süprizler yapalım, en önemlisi birbirimize zaman ayıralım adıda sevgililer günü olmuş olsun ne olacak yani :) 

Hepimizin Sevgililer Günü Kutlu Olsun.... :) Gününüz bol süprizli, bol hediyeli, bol bol bol aşklı geçsin, huzurunuza huzur, mutluluğuna mutluluk eklensin :) 





    Öperim Çok

13 Şubat 2014 Perşembe

Reklammm :)




Hardware Plus dergisinde İuno Accessories reklamı var :) 




İuno Accessories'ı bu ay dergisinde misafir eden Hardware Plus ekibine çok teşekkür ederiz, emeklerine sağlık :) 

Bu arada İuno Acessories tüm hızıyla tasarımlarını yapmaya devam ediyor, hala göz atmadıysanız bence şimdi tam vakti :) 




        Öperim Çok 





Yaz mı geldi?






Ne yani biz şimdi Şubat ayında mıyız? yoksa hani böyle yaza girmek üzereyiz de benim mi haberim yok... 

Tamam hava çok güzel ama Şubat ayı için olması gereken bir hava değil, tamam kış aylarını çok sevdiğimden değil ama sanırım dengemizin iyice bozulduğu anlamına geliyor bu hava şekli... Sizi bilmem ama bence çok yazık :/ 

Genede yapacak bir şey yok madem Şubat ayında böyle bir hava yaşayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz o zaman tadını çıkartmak lazım ne diyebilirim ki.... 


Ama sonra yaz aylarına gelince hava çok sıcak off kış gelsin demeyin :)

11 Şubat 2014 Salı

Tavuklu, Mantarlı Krep :)







Geçen akşam hiç yemek yapasım yok yani utanmasam aç kalalım öyle atıştıralım moduna gireceğim ama dedim olmaz öyle bir şeyler yapalım :)

En kolayı Kremalı Mantarlı Tavuklu Krep, kolay kolay dedim ama normal sulu yemek yapsam bu kadar yorulmazdım ama sonucunda çıkan tat bizi gayet memnun etti :)

Ben öyle tarif veremem o konuda pek becerikli değilim :) ama zaten extra bir şey beklemiyor bu yemek bizden :)

Krep zaten hepimizin yaptığı fazla vaktimizi almayan bir tat, e gidiyoruz restaurantlara ıspanaklı krep, patatesli krep, çikolatalı krep ne yani evde yapılamayacak bir şey mi sanıyoruz hiiiçççç bileee biz en güzelini yaparız hemde daha ucuza :)

Tavuklar kesilir tereyağında hafif hafif kızartılmaya başlanır, tavuklarımız pişerken kenarda kırmızı biber kesilir, mantarlar kesilir daha sonrasında tavuklar biraz kızarmaya başlayınca kırmızı biberleri ve mantarlı tavaya atıp tavukla beraber kızartmaya başlarız.
Sonra tavaya biraz soya sosu, az az istediğimiz sevdiğimiz baharatlardan atarız ve biraz bal atarız
(merakımdan bal koydum ve çok güzel bir tat elde ettim). sonra bu şekilde krep içimizi pişrirken kremayı dökeriz koyulaşması için çok az un ve içimiz hazır hale gelir. Bu sırada krep malzemesi hazırlanmış olup diğer tavada pişirilmeye bırakılır.

Sonra krepin içini doldurup kapatırız :) Ben yanına garnitür turşu ve brokoli haşlayıp koydum arzuya göre damak zevkinize göre sizde eklemelerde bulunabilirsiniz :)

Dediğim gibi bildiğiniz yemek tariflerine benzemiyor öyle ölçü falan yok bende genelde göz kararı alıştım hep bu yüzden de ölçülerden falan pek anlamam ama biliyorum ki sizde çok güzel bir şekilde yapacaksınız :)

Bize afiyet oldu, şimdiden sizede afiyetbalşeker olsun :)





Öperim Çok

8 Şubat 2014 Cumartesi

Cumartesi Günü Kahvaltısı :)



Her cumartesi olduğu gibi bu cumartesi de hafta sonu kahvaltısının keyfini çıkardık :) Şimdi laptop'un başın bir geçtim saati fark ettim bildiğin akşam olmuş yahu :)
 Keyif keyif bir yere kadar değil mi ? 
Bu hafta bir değişiklik yaptık, patatesleri küp küp kestim sonra tavada azıcık yağ ile kızarttım sonra sevgilimde üstüne çılbır yapıp koydu ohh miss misss :) Tavsiye ederim pek bir güzel oluyor :) 



Kahvaltımızı yaptık, türk kahvemizi içtik ne yapsak diye düşünüyorduk dün gidemedik bu yüzden bugün sinema günü ilan ettik.... Şu Herkül var ya Herkül ona gidelim diyoruz :) Bakalım fragmanı kadar güzel mi film :) 

Fragman



O zaman şimdilik bana müsade :) Hafta sonunuzun huzurlu ve mutlu geçmesi dileğiyle :) 
Öperim çok :)



7 Şubat 2014 Cuma

Süprizler... Süprizlerr....


Müjdeeeeler olsunnnn sonunda bende ismimi bulabildim :) 

Şu olay ilk çıktığından beri ismimi ailecek arayıp duruyoruz arkadaş bir türlü bulamadık sonra ben artık ümidi kestim hırs meselesi olmuştu ama ne yapayım tek tek dolapları araştırmaktan gına gelmişti:)

Sonra dün akşam sevgili kocam bana süpriz yaptı, sonunda bulmuş isim zero dan çıktı :) pek bir sevindim yahu evde başka isimli kişilerin colasını içmekten gına gelmişti :) 





Bende kocacığımın bu süprizine karşılık ona alevli meyve yaptım :) Bizim alevli meyvemiz böyle oldu ne yapalım yani, alevi var mı var daha ne olsun illa yanarlı dönerli olması mı gerekiyor :) Biz böyle yemektende mutlu olduk :) 


Kavun'un Halleri :)



Eğer evde bir kediniz var ise hayatınız hem şenlikli hemde çekilmez olabiliyor, temizlik yapıyorsun sonra bir daha temizlik yapıyorsun sonra gün içinde bakıyorsun devamlı temizlik yapıyorsun :) tamam söyleniyorum ama sonra bana şaşkın şaşkın baktığı zaman içimin yağları eriyor :) 

He birde tam bir anne manyağı oldu çıktı akşamları ağzımın içinde uyumak için elinden geleni yapıyor gün içinde de hep dibimde :) ama şimdi siz söyleyin şunun tipine bakın yahu :)

Sevgili Kavundan Seçmeler :)  








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *