Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

23 Mayıs 2016 Pazartesi

Şahane Yüzükler




Herhalde görüp görebileceğiniz en şahane yüzükler bunlar, valla açıkçası ben hayran kaldım. Kanadalı takı tasarımcısı hakikaten kendini aşmış.







Kaynak : Az şekerli

http://www.mysecretwood.com/products

20 Mayıs 2016 Cuma

Prison Break Efsanesi Geri Geliyor :)



PRISON BREAK 



2005 yılında hayatımıza giren Prison Break ( hayranlıkla, tırnklarımı yercesine izlediğim ) 2017 de 9 bölümlük mini bir dizi olarak tekrar bizleri ekranlara kitlemeye hazırlanıyor. Her ne kadar bu kadar süre ha geldi ha gelecek diye bekledikten sonra mini bir dizi şeklinde olacak olması şahsen beni üzüyor ama kim bilir belki de aynı şekilde devam etmeye başlar :) bir umut işte ne yapcan :) 

İşte yeni sezon yeni fragman taze taze :) 





Beşiktaş Sevdası :)





Ben aslında delicesine bir Beşiktaş aşığıyım, evlenmeden önce neredeyse tüm maçlarına gitmeye çalışırdım ve çoğuna da giderdim, Kapalı severim ben :) stada girince o tatlı kızdan eser kalmaz birden asi kıza dönüşürüm... Kavga mı var orada hooppp noluyoruz gel gel yakından söyle moduna alırım kendimi ama evlendikten sonra gidememeya başladım.... 


Bunun nedenlerinden bazıları ;
1. Eşim Fenerbahçeli :/ 
2. Eşimin futbol ile hiç alakası yok, hiç sevmez
3. O olmadan stada zaten gidemem
4. Aynı ruhu paylaşmıyoruz malesef :) 

malesef ki maçlara gitmeyi bıraktım mecburen, zaten bu sene hiç gidemedim sonuçta bir stadımız bilem yok idi :) ama dün şampiyonluk kutlamalarına tabiki gittim hiç bilem kaçırmam artık bu kadarını :)  Biber gazımızı da yedik ama olsun değer en azından benim için :) semtte biber gazı yemek bir harika dostum mod on :) 

Kelimenin tam anlamı ile mükemmel bir gün geçirdim, insanın tüylerini diken diken eder Beşiktaş diye bağırmak bilmem bilir misiniz :) Üzerine fazla konuşmayacağım zaten ne diyebilirim ki ne desem ne kadar yazsam buraya sığdıramam o yüzden tek diyebileceğim;

Şerefiyle Hakkıyla Şampiyon Beşiktaş der susarım ben :) 


6 Mayıs 2016 Cuma

Sindrella :)



  Met Gala ( Metropolitan Muesaum of Art ) Costume Institute yararına düzenlenen bir yardım galası.
New York'ta düzenlenen bu yardım gecesi'nin  bu yılkı teması "Teknoloji Çağında Moda" olarak belirlenmiş. Ve bu temayı laiki ile yerine getiren Zac Posen mükemmel bir elbiseye imza atmış. Claire Danes tarafından sergilenen Sindrella adı verilen elbise geceye damgasını vurmuş diyebiliriz. 
























Bence harika gözüküyor, açıkçası bayıldım diyebilirim :)

Kaynak : Az Şekerli



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *