Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

5 Mart 2012 Pazartesi

Sevgiliye Yapılacak 8 İyilik...



Size sevgiliniz için yapabileceğiniz 8 adet iyilik araştırdım buldum :)

* Arabası var ise bunu yıkamakla işe başlayabilirsiniz, yalnız bunu alışkanlık haline getirmeyin tabi. Sonra hep sizden bekler üzerinize bir sorumluluk gibi kalır. :)

* Erkeklerin kalbine giden yol elbette ki midesinden geçer, sabah kahvaltısı mesela erkenden uyanıp hazırlayabilirsiniz veya öğle yemeğini hazırlayabilirsiniz. :) Güzel bir sefer tası bulun iyi olur. :)

* Kirli çamaşırlarını temizlemeye bakın, [yanlış anlaşılmasın kirli çamaşır derken gerçekten çamaşırdan bahsediyorum:)]. Ortalığı o dağıttıkça siz toparlayın, ince düşünmek lazım biraz.

* Not oyunu oynayın, Böyle küçük küçük notlar yazın bırakın, mesela banyo aynasına, mesela buzdolabına, yatağının bir köşesine vbg. :)

* Abur cubur, Bir erkek kurabiye,kek,börek vbg. gibi yiyecekleri çok sever. Annesinin ki gibi tadı yakalayamazsınız tabi ki ama kendi yemeklerinize alıştırın. :)

* Sevdiği filmleri izleyin, Gerçi hiç bir bayan kumandaya sahip olamaz ama hadi oldu diyelim :) Böyle aşk filmlerine ara verin biraz vurdulu kırdılı, gerilim, macera, aksiyon filmlerini beraber izleyin :)

* Futbol, Şimdi bizler futbol falan ilgilenmeyiz, maç izlemeyi çoğunluğumuz sevmez ama arada beraber maç izlemek istediğinizi söyleyin. Gerekirse bir maç'a beraber gidin. Bir erkeğin en çok hoşuna giden şey bu olsa gerek. :)

* Yüzünüz de gülümseme eksik olmasın, Tamam anlıyorum bir erkeği idare etmek hem çok kolay hem de çok zor geliyor. Aslında zor gelmiyor biraz fazla uğraştırıyorlar. :) Ama yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. :)


Şimdi düşünelim ben bunlardan hangisini yaptım ????


Arabasını yıkamadım ama oto yıkamacıya götürdüm arada benzini ben aldım :)
Sabah ondan önce kalkıp evine gidip gizlice sessizce kahvaltı hazırladım, yemeğini yaptım. :)
Çamaşırlarını yıkayıp astım, evini temizledim, alışverişini yaptım. :)
Tv kumandasını kendisinden hiç almadım istediği şeyleri hep beraber izledik. :)
Her ne kadar GS li de olsa kendisi ile maça gittim ( bir bjk li olarak )
E zaten güleç bir yapıya sahibim. :)

Sonuç: Ayrıldık :) eee ne yani not yazmadım, kek yapmadım diye mi olmadı :) yada arabasını ben yıkamadım yıkamacıya götürdüm diye mi olmadı :) Anlamadım ben bir şey :)



2 yorum:

  1. mükemmel mükemmel :)) sen o enfes makarnandan yap şuna eminim ki tük erkegi kapında kuyruk oluşturucakkkkk :D

    YanıtlaSil
  2. Öyle mi dersin :) bilmem denemek lazım ama o kadar şey denedik olmadı bir makarna da mı olacak bu işlem :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *