Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

13 Mart 2012 Salı

Tasarım yaptık olmuş mu ki ? :)


Evde böyle bir sürü kolyeniz mi var ? ve onları oraya  buraya koyuyorsunuz karışıyor mu ? O zaman size şimdi güzel bir buluş göstereceğim :) Adım adım bakalım nasıl olmuş ? :)


Gördüğünüz üzere beyaz plaka temin ediyorsunuz ama nazik davranın kırılabilirler.... Gardropunuzun kenarına bu beyaz plakalardan alıp slikon vasıtası ile yapıştırıyorsunuz... 



Daha sonra isteğinize, zevkinize göre süsleyebilirsiniz, ben kurdela tercih ettim renkli tül tarzında bir kurdela ile etrafını geçtim, slikon ile yapıştırdım. Resimlerde de görüldüğü üzere 2 adet plaka yavaş yavaş hazır hale geliyor. 


Ucu renkli top halinde olan iğneler vardır bilirsiniz.... Heh işte onlardan alıyorsunuz, mevcut kolyelerinizi toplu iğne yardımı ile yapmış olduğumuz plakaların üzerine asıyorsunuz.... İğne zaten plakaya geçiyor ve kalıyor, bu yüzden kolyenizi alırken her defasında iğneyi çıkartmanıza gerek yoktur.



Ve görmüş olduğunuz gibi sonunda odanız toplu ve bir kolye köşeniz oldu :) 
Bunu zenginleştirmek, ekleme yapmak sizin elinizde ben değişiklik yaptıkça sizlere sunacağım. He bu arada aralarında beğendikleriniz olursa sizin için temin edebilirim :) 



4 yorum:

  1. mükemmel olmuş , tebrik ederim...

    bu arada üst plaka soldan 6. kolye sanırım ; kahverengi kurdele üzerine çiçek olan , mümkünse ondan istiyorum hemde çok istiyoruuummm.

    buradan fiyat ve teslim bilgileri verebiliyor musunuz ?

    YanıtlaSil
  2. Sanırım bir kolye sevdalısı ile karşı karşıyayız :) beğenmiş olduğun kahverengi işlemeli kolye favorilerimden , zevklerimiz uyuşuyor :) Bir tanıdığım yapıyor henüz bir web sitesi bulunmamaktadır ama yardımcı olabilirim :) Oldukça ucuz olduğunu soyleyebilirim, ben o kolyeye 25 TL vererek sahip oldum :) Ayrıntıları konusmak icin yeri ve zamani bildireceğim :) Şakaaa yapıyorum iuno.iuno1903@gmail.com adresinden detayları konuşmak için ulaşabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. aynı kolyeyi takmamda senin için bir sakınca yok ise , kesinlikle istiyorum.
    detaylar için hemen yazarım...
    güzel bir çarşamba dileğiyle , çok çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Ne demek tabi ki sakıncası olmaz :) mailini bekliyorum.

    Bu arada teşekkürler, sana da güzel, sorunsuz bir çarşamba yaşaman dileğiyle....

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *