Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

13 Nisan 2012 Cuma

13/04/2012 Vizyona Girecek Filmler


Bugün Vizyon'a girecek sinemalara göz atalım değil mi ? :) 

Aşk Yemini 
Fragman

Yönetmenliğini Michael Sucsy'nin yaptığı Aşk Yemini adlı filmin oyuncu kadrosunda ise; Rachel McAdams, Channing Tatum, Scott Speedman, Sam Neill ve Jessica Lange yer almaktadır. Filmin kabaca konusunu ele alırsak gerçek bir hikayeden alınıp beyaz perdeye uyarlanmıştır. Trafik kazası sonucu komaya girip hafıza kaybı yaşayan bir kadının hikayesi ve kocası eşinin aşkını yeniden kazanmaya çabalarken yaşadığı olayları anlatıyor. 

Çapraz Ateş & Haywire 

Fragman

Oyuncuları; Antonio Bandreas, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Michael Angarano yer almışken, yönetmenliğini ise Steven Soderbergh üstlenmiştir. Dubliin'e yollanan işinin en iyilerinden olan bir dedektif, verilen görevde bir gariplik olduğunu düşünür ve tuzağa düşürüldüğünü anlar. Ve olaylar bu şekilde başlar. 
Film tam benim tarzım mutlaka izleyeceğim hele ki Antonio Bandreas ve Michael Douglas olduğunu gördükten sonra kaçmaz diyorum. :) 

Yeraltı 
Fragman 

Zeki Demirkubuz'un yönetmenliğini üstlendiği ,Sarp Apak, Engin Günaydın, Serhat Tutumluer, Nihal Yalçın ve Serkan Keskin'in rol aldığı Yerlatı filminin konusu ise; Soğuk rüzgarların estiği, ortalıkta nefret ettiği  esli arkadaşlarının akşam yemeğine kendisini zorla davet ettirmesi ile yemekte başlayan dialogların hüküm kurduğu, hesaplaşmaların olduğu, eski defterlerin açıldığı bir yemek olmuştur. düşündürücü bir film iç hesaplaşmalarımızı sorgulayacağa benziyoruz ne dersiniz ? 

Yeniden Doğuş & The Howling Reborn
Fragman

Yönetmen koltuğun da Joe Nimziki oturuyor, oyuncuları ise; Ivana Milicevic, Lindsey Shaw, Landon Liboiron, Niels Schneider ve Mark Camacho yer almaktadır. 
Televizyon programları yapan Karen aynı zamanda anne olmayı bekleyen güzel bir kadındır. Bir gün bir katil tarafından saldırıya uğrar ve öldürülür ve bebeği mucize bir şekilde yaşar. Kocası anneyi kurtaramaz ama bebeği kurtarır, ona hem annelik hem babalık yapmak zorundadır. 
Yani izlenebilecekler listesinde olabilir....

Film (filmin adı film :) 

Fragman 

Kerem Topuz'un yönetmenliğini yaptığı filmde, Özgür Emre Yıldırım, İlker Savaşkurt, Öznür Kula, Cumali Karakaya yer almaktadır. Film "Atlanta Underground Film Festivali'nde En İyi Yabancı Film seçilmiştir. 


Doğaüstü & Chronicle
Fragman

Josh Trank yönetmen koltuğunda otururken, Ashley Hinshaw, Armand Aucamp, Nicole Bailey, Grant Powell, Crystal Donna Roberts oyunculukları ile filme katılmışlardır. 
Liseye giden 3 iyi arkadaş, meraklı olduklarından dolayı tesadüfen karşılarına çıkan bir çukura inerler ve olaylar başlar. Düşünce gücü ile istediklerini yapabilme yeteneğine sahip olmuşlardır ve önce bunu heyecan amaçlı şaka olarak uygulasalar da bir süre sonra kontrol edemeyecek duruma gelirler ve kader ile ıyun oynamaya başlarlar...
Bence gidilesi yani ben severim böyle filmleri zaten evde 500 e yakın film var içlerinde arasan normal bir film çıkmaz :) 

Loraks Dr. Seuss The Lorax


İşte animasyon film :) evet evet buna kesinlikle gitmeliyimmmm :) hatta annemi alıp öyle gitmeliyim :) 



Şimdiden size İyi Seyirler :) 

3 yorum:

  1. hatta Ada'yı alıp öyle gitmelisinnnn :-)

    YanıtlaSil
  2. Teyzesi gibi sinemada yerinde duramıyor kendileri :) ama gideriz :) zaten yakında ses sanatçısı falan olacak gibime geliyor hadi hayırlısı :)

    YanıtlaSil
  3. Aileye bir SEVİM DERAN daha gelse fena mı ?
    Yoksa MISRA TUTANÇ mı deseydim ?

    Bu kız Milli Ses Sanatçısı mı olsun , Milli Yüzücü mü bilemedim şimdi :-)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *