Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

9 Nisan 2012 Pazartesi

Pazar günü ne yaptım ?


Çok mu beklettim çokk üzgünüm ama iş modu biliyorsunuz :) Şimdi cumartesi günü yoğun geçirdik diye Pazar günü evde pineklemenin bir manası yok değil mi ?






Pazar günü 6 arkadaş kahvaltıya gidelim dedik zaten cumartesi gününden rezervasyon yapmıştık. Tercih olarak Hisar- Yıldız Restaurant'ı seçtik, köprünün ayağında mükemmel bir manzaraya karşı oturup keyifle kahvaltı yapabilmek için :) 

Zaten çoğu kişi biliyordur... gerçi kötülemek gibi olmasın ama kalabalıkta müessese biraz karışık olabiliyor ama manzara ve açık büfe kısmı hatrına affedilebilir :) 






Üstelik aman aman pahalı bir yer de değil, Pazar günleri Açık Büfe kahvaltı sunuyor... 

Kişi Başı ücret ise 30 TL alıyor sadece ve açık büfesi bayağı zengin, giden memnun kalarak ayrılıyor, sabah 09:30 itibari ile 14:00' e kadar sürüyor. 

Biz 6 kişi dolduk taştık yani :) 





Sanırım saat 13:30 falandı napsak napsak diye herkes birbirine ilginç bakışlar atarken Şile mevzuu açıldı :) şileye mi gitsek ? Şimdi mi gitsek ? Kalksak mı ? E hadi o zaman hepimiz birbirimize gaz verdik artık kalkıp yola çıkma vakti :) dedik zengin kalkışımızı yaptıktan sonra otoparka doğru koştuk erkekler öndeki arabada toplansın biz kızlar benim arabada toplanalım ayarlamasını yaptıktan sonra düştük Şile yollarına :) 





Şileye gideriz de Kavala Park'ın oraya çıkmaz mıyız... Tabi ki de ilk iş bir arkadaşın dükkana uğradık bir kahve molası verdikten hemen sonra doğru kavalaya :) İşte bu manzaranın olduğu yere bir uçurumun tepesine kurulmuş olan park :)












Hatta Şile Feneri'ni bilir misiniz ? Yakından görme şansınız olmadıysa bile illaki duymuşsunuzdur. 

Bilmiyorum ben şanslı kişilerdenim bu konuda, Şileye çok gidip geldiğimden olsa gerek ve ayrıca bir şey söyleyeyim mi ? Fenerin içine çıkmak yasak normalde ama ben bir kere çıkmıştım gece çalışırken çok şahane bir görüntü oluyor :) ama kimse duymasın bunu :)












Bu da Şilemizin Limanı görüntü uzak bile olsa görülmeye değer :) Şöyle alacaksın kahveni, manzarayı karşına alacaksın kahveni keyifle yudumlayacaksın :) Huzur mu arıyordunuz? e işte ben size tarifini veriyorum şu anda :)  







 Plaj kısmında böyle güzel, samimi, kaliteli balıkçılar vardır.

Buralarda gün batımını izlemek, Rakı&Balık muhabbetini yaşamak ne kadar güzel oluyor size anlatamam :)

Bu sizin için resmini çekmiş olduğum yer plajın son kısımlarına doğru ŞİLE BALIKÇISI diye bir restaurant...


Manzarası tam da böyle öyle bir yapılmış ki ; dışarıda oturmak istiyorsanız tam denizin üzerine kurulan setlerin üstünde rahatlıkla yemeğinizi yiyebiliyorsunuz.... Sadece siz, deniz ve sohbetine doyamadığınız arkadaşlarınız :) 





Görüntü gerçekten hoş değil mi ? Siz söyleyin bahsettiğim kadar yok mu yani ? :) 










Tabi her masamızda Tereyağlı Karides Güveç var :)
Vazgeçilmeyecek bir tat dediğimi hatırlar gibiyim :) 




Ve tabiii kii masanın asaletini tamamlayan Balığımız :)

Şefin tavsiyesi İstavrit oldu :) ve gerçekten de tavsiye konusunda oldukça iyi :) 

Tadı çok güseldi :) 






Bizim Hafta sonumuz böyle geçti, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz :) 

Hepinizi seviyorum :) Sevgi ile kalın :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *