Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

20 Nisan 2012 Cuma

Vizyona Girecek Filmler

Bugün'ün Cuma olduğunun farkında mısınız ? Yani bugün 6 yeni film bizi karşılıyor :) Bakalım neler varmış beyaz perde de :)


I Spit on your Grave & Mezarına Tüküreceğim
Fragman 

Chad Lindberg, Sarah Butler, Saxon Sharbino, Mollie Milligan ve Tracey Walter'in başrollerini paylaştığı ve Steven R. Monroe'nin yönetmenliği üstlendiği film, genç kadın yazarın, kendini dinlemek sessiz ve sakin bir şekilde kitabını yazabilmesi için nehir kenarındaki evine gitmesi ile onu orada bekleyen bir dizi insanlık dışı olayların başlaması neticesinde devam eden bir film. Aslında tam benlik izlemeden sevdim filmi desem yalan olmaz :) 


Battleship
Fragman

Liam Neeson, Rihanna, ALexander Skarsgard, Taylor Kitsch ve Tadanobu Asano'nun rol aldığı filmin yönetmenliğine ise Peter Berg üslenmiştir. Battleship adlı gezeden denizde, gökyüzünde ve karada büyük bir güce karşı hayatta kalma savaşı veriyor.
2 alternatif olarak listeye giriş yaptı :)


 Öbür Dünyadan & The Awakening
Fragman 

Nick Murphy2nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Rebecca Hall, Dominic West, Anastasia Hille, Nicolas Amer ve Daniel Ray rol almaktadır.  Disiplinli, kendine has yöntemleri olan bir kadın taşrada bir yatılı okula gönderilir. Burada hayaletlerin görüldüğü biliniyor ve Florence bunların yalan ve sahtekarlık yapan birinin ortaya attığını düşünür, bunları tek tek ortaya çıkarmak ister fakat bugüne kadar ki bildiği ne var ise hepsi bir anda alt üst olacaktır. 
Fragmanı gayet başarılı ve etkileyici bence gidilmeli :) 


MAR
Fragman

Yönetmenliğini Caner Erzincan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Begüm Kütük, Ahmet Kural, Volga Sorgu, Mahmut Gökgöz ve Güray Kip rol almaktadır. 
Genç bir çocuk, bir baba ve küçük kardeşin dünyalarının anlatıldığı bir film. Kaygılar, gelecek ile ilgili planların vbg. duygularının konu alındığı görülüyor. 


Sevimli Kahramanlar
Fragman

Hafta sonu yada 23 Nisan da çocuklarınızı alıp bu filme gitmeye ne dersiniz ? Film hakkında yorum yapmak bize düşmez :) nihayetinde kendilerinin karar vermesi gerekir :)


The Pirates & Korsanlar
Fragman


Sanırım bu filme ben bile gidebilirim :) Yiğenlerimi yalnız bırakmak olmaz :) 


Şimdiden size İyi Seyirler :)

Önümüzde 3 günlük kocaman bir tatil var, iyi değerlendirin :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *