Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Pazar Buluşması :)




Evet ne demiştik Pazar günü klasik Starbucks günümüzdü.... Arkadaşlar ile yaz dönemini Starbucks da açmanın vakti geldi diye düşündük ve kendimizi attık Ataköy A Plus Avm'ye.... Aldık Caramel Frappuccinolarımızı başladık sohbet etmeye.... Nasıl özlemişim Frappuccinoyu anlatamam böyle neredeyse bardağı yiyecektim aman kalmasın ziyan olmasın diye :) Çok mu abarttım :) tamam o derece değil tabi bardak yerinde duruyor bir şey yapmadım içindeki midemde ona karışmayın lütfen :)


Starbucks da 1 saat kadar oturduk herhalde sonra tabi zaman ilerledikçe hava da serinlemeye başlayınca e malum bu gençler sigara kullanıyor haliyle üşüyor :) dedik kalkalım şöyle bir Yeşilköy yapalım dedik.... O sırada sevgili saygılı arkadaşımdan yemek mi yesek acıktık mı sanki gibi bir cümle çıktı ağzından, kendimizi Marmaris Büfede bulduk, söyledik Islak Hamburger birde Limonata :) oohh tadından yenmez valla :)



Sonracığıma yedik karnımızda doydu ne yapsak diye düşünürken alternatifler var tabi, Kahve mi içelim ? Dondurma mı yiyelim? Waffle mı yiyelim? derken sahile doğru yürüyelim hoşumuza giden bir yere otururuz diyerekten başladık yürümeye, Burası mı ? Şurası mı ? tamam o zaman Big Yellow Taxi Benzin Cafe ye oturalım dedik :) Menüye bayağı bir göz gezdirdikten sonra şöyle güzel bir Damla Sakızlı Türk Kahvesi iyi gider dedik ve verdik siparişimizi :) 



Bizim sohbetlerimiz biraz ilginçtir çok eğlenip çok güleriz :) ciddi de oluruz ama hemen mod değişimini yaşayabilen kişileriz o yüzden beraber vakit geçirmekten keyif alıyoruz :) En azından ben alıyorum onları bilemem :) Tabi bir daha ki buluşma organizasyonunu yapmadan olmazdı.... Gelecek programımızda;
 1. Balık gecesi,
2. Molla Aşkı Cafe
3. Ağa Kapısı 
bulunuyor bakalım neler olacak :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *