Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

14 Haziran 2012 Perşembe

15/06/2012 Cuma Vizyona Girecek Filmler



1 Haftanın daha sonuna geldik sayılır.... Havalar iyice ısındı pek sinemaya kapanmak istemeyebilirsiniz ama genede tavsiye ederim.... Bakalım 15/06/2012 Cuma günü vizyonda hangi filmler ile karşılaşacağız....

Babam İçin & Will
Fragman

Yönetmenliğini Ellen Perry'nin yaptığı Babam İçin filminde baş rolleri Damian Lewis, Bob Hoskins, Jane March, Giles Alderson ve Seteven Gerrard paylaşıyor. 
Annesini kaybetmiş olan Will babasının da bir süre sonra ortadan kaybolması ile 11 yaşında ortada kalmış kimsesiz bir çocuk olmuştur. Ve yıllar sonra babasının ortaya çıkması ile wiil olayların içine sürüklenmeye başlar.... 


Karanlık Gölgeler & Dark Shadows 
Fragman 

Yönetmen koltuğunda Tim Burton oturuyor, başroller de ise çok sevdiğimiz hayranlıkla izlediğimiz Johnny Deppve Michelle Pfeiffer,  Helena Bonham Carter, Eva Green, Chloe Moretz bulunmaktadır. 

Liverpoooldan Amerika'ya taşınan bir çiftin başından geçen hikaye :) vampirli falan gayet hoş bence ben gidicem tabiki de hatta johnny depp var gitmezsem olmaz :)


Azrail'i Beklerken & Poulet Aux Prunes (Chicken With Plums) 
Fragman

Jamel Debbouze, Mathieu Amalric, Maria de Medeiros, Eric Caravaca ve Chiara Mastroianni 'nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Marjane Satrapi ve Vincent Paronnaud üstleniyor.

Değişik bir yapıta benziyor bence gidilmesi gerekmektedir. 

Gizemli Kadın & La Femme du Veme (Woman in the Fifth)

Fragman

Ethan Hawke, Kristin Scott Thomas, Delphine Chuillot, Joanna Kulig ve Wilfred Benaiche'nin başrolelrini paylaştığı filmin yönetmenliğini Pawel Pawlikowski üstlenmiştir.

Bir yazar ailesi ile arası bozuk bir yazar, ve ailesinin sevgisini tekrar geri kazanmak için Paris'e gelmiştir. Ama işler yazarımızın istediği gibi ilerlememiştir. Ve bu yazarımızı olayalrın içine çekmeye başlamıştır bile..... Çarpık ilişkiler ve şehvetli bir ilişki hayatını iyice ele geçirmeye başlamıştır. 




Evet Cuma günü Vizyona Girecek Filmlerimiz bu şekilde umarım karar vermenize yardımcı olmuştur. Hafta sonu güzel havanın tadını çıkardıktan sonra akşamınızı veya gün içinde sıcak havadan kaçmak için sinemaya gitmek güzel olabilir. 


Haftaya yeni ve güzel filmler bizi bekliyor..... 

İyi Seyirler 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *