Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

27 Haziran 2012 Çarşamba

29/06/2012 Cuma Vizyona Girecek Filmler



Bu hafta hangi filmler var dersiniz ? Hemen aşağıya bir göz atın derim bence.... :)

Daha İyi Bir Hayat & Une vie meilleuree



Filmin başrollerinde Guillaume Canet, Leila Bekhti, Silmane Khettabi, Annabelle Lengrome ve Yann Andrieu yer almaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Cedric Kahn oturuyor. 

Pek gitme taraftarı değilim ama izlemiyeceğim demiyorum sinemada tercih etmeyeceğim ama alıp evde izlemekten bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.... 


Faust


Başrollerde Hanna Schygulla, Florian Brückner, Anton Adasinsky, Johannes Zeiler ve David Jonson yer alırken Aleksandır Sokuroc ve Philip Hochhauser filmin yönetmenliğini üstlenmiştir. 
68. Venedik film Festivalinde ödül alan Faust, şeytana ruhunu satan insanlığın hikayesini anlatmaktadır.
Mutlaka izlenmeli diye düşünmekteyim. 

Buz Devri Kıtalar Ayrılıyor & Ice Age : Continental Drift 3D


Yönetmen koltuğunda; Mike Thrumeier ve Steve Martino oturuyor, filmin başrollerinde ise; Sean William Scott, Queen Lafifah, John Leguizamo, Kunal Navyar ve Ray Romano yer alıyor.

İşte ya filmim.... Başka hiç bir şey istemem ben sadece bunu izlemek istiyorum hemde 3D :):):):):):) Geçen sinemaya gittiğimde fragmanını izleyince nasıl mutlu oldum anlatamam :):):) Onu bunu bilmem Cuma akşamı alırım annemi giderim izlerim valla :):):)):


Çernobil'in Sırları & Chernobyl Diaries


Bradley Parker'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Jesse McCartney, Ingrid Bolso Berdal, Nathan Philips, Jonathan Sadowski ve Alec Feldman yer alıyor.

6 kişilik bir arkadaş grubu ve Avrupa da tatile çıkıyorlar yanlarında birde tur rehberi..... Chernobil faciasının gerçekleştiği Pripyat şehrine yolculukları başlar ve olaylarda birbirini takip etmeye başlar. 
Fragmanında bayağı etkilendim güzel bir filme benziyor.... Sanırım gideceğim....

Ya Aşk Olmasaydı?  &  Lo Contrario Al Amor (The Opposite of Love)


Hugo silva, Alejandro Casaseca, Adriana Ugarte, Paco Luque ve Inma Cuevas 'ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini ise; Vicente Villanueva üstleniyor....
Devamlı paranoya yapan ve bu yüzden ciddi bir ilişki yaşayamayan bir kadın... 2 kız kardeşler ve 2 kardeş aynı gün yaşayacakları tesadüf karşısında çok şaşıracaklar....
Aşk filmlerine karşı hiç bir zaman sıcak olmamışımdır nedense pek sevemiyorum bir elin 5 parmağını geçmez çok severek izlediğim aşk filmleri bakalım bu nasıl olucak merak konusu bende.....



2 yorum:

  1. sinemasız bir yerde tatilde olmanın can acıtmasını yaşıyorum iuno.. istanbul'a döner dönmez iki film birden yapmam lazım zira asırlardır ice age'i bekliyorum.. ve sinemaya gitmişken guillaume'u görmeden de olmaz(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tatilde pek sinemaya gidip kapanmak taraftarı değilim fakat eğer açık sinema ise çok keyifli olacaktır :) ice age fragmanını görünce çocuk gibi sevindim desem inanırsın herhalde değil mi ? :)

      Bir yandan tatilinin bitmesin diyorum ama bir yandan da ice age var bir an önce gelmelisin diyorum :) Bilemedim :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *