Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

11 Haziran 2012 Pazartesi

Haftasonu özeti :)




Cumartesi, Pazar neler yaptım.... Neler yapmadım ki 2 gün boyunca çarşı pazar dolaştım valla ayaklarıma kara sular indi :) Böyle isyan etti ayaklarım bırak biraz dinlenelim dediler
ama yookkk dedim olmaz gezeceğiz :) Merter,Bakırköy vbg. dolaştım durdum :)


İlk etapta resimleri böldüm bazılarını yarın paylaşacağım :) 






Cumartesi günü sevdiceğimin ofisine gittim işten çıkmasını bekliyorum, cumartesi günleri çalışan kesimden kendisi 13:00 de çıkması gerekiyor normalde ama 14:00 / 15:00 oluyor genelde ilk günler 13:30 da çıkıyordu sonra yavaş yavaş saat ilerlemeye başladı :) 

Neyse ben gittim bekiyorum tabi bana eşlik eden Starbucks dan alınmış Frappuccino Caramel den başkası olamaz :) 


Kendisi 13:20 gibi falan arabaya intikal etti hafif çaplı bir beni bekletiyorsun polemiğinden sonra yolculuk "Merter" e doğru başladı, Hava sıcak aslında sıcak değil bildiğiniz yanıyor, az biraz trafik üstüne tuz biber tabi ama olsun çarşı pazara giden yolda kimse beni durduramaz diyorum ve her şeyi göz ardı ediyorum... Merter'e ulaşıyoruz tabi park yeri bulmak sorun hele ki Merter de sıkıntı, hem park yeri bulucan hem de gölge bir yer bulucan ooooouuvvvv şans lazım biraz :) derken gölgesi tam anlamıyla arabayı kaplayan bir park yeri buluyoruz, bırakıyoruz arabamızı başlıyoruz Merter'i talan etmeye, bir uçtan bir uca... Araba aşağı kısımlarda bizde ilk başta aşağı doğru güneş alan kısımdan inelim sonra gölgeden yukarı doğru çıkarız o kadar yorgunluktan sonra bşrde arabaya ulaşmak için yokuş çıkmayalım dedik :) Başladık aşağı doğru yürümeye her mağazaya eksiksiz atlamadan girdik.... İlk başta heyecanlıyız tabi yorgun değiliz sıcak öyle çok kasmıyor bizi umursamıyoruz falan :) Ama sonra biraz orta kısımlara geldikten sonra acıktığımızı anladık ve yemek mi yesek acaba diye düşünmeye başladık.... Ne yesek ne yesek derken ben birden uzun zamandır "Döner" yemediğimi farkettim, bünye birden döner istedi :) Merter de Cadde Büfe iye bir yer var oraya oturduk dönerleri Bereket Döner den geliyormuş.... Çek bize 2 Pide Et Döner dedik :) Oldukça lezizdi içindeki turşusu, eti, patatesi gayet yerinde olmuştu :) 




Tabi oraya gelene kadar bizim elimiz kolumuz yavaş yavaş dolmaya başladı.... Sevdiceğime 2 adet yazlık ayakkabı aldık bana 2 adet maxi etek aldık :) ( eteklerin görseli yarın ) 
Bana 1 adet Turuncu Gözlük aldık :) çok güzel çok beğendim aşık oldum hatta gözlüğe :) benim olmalı bu başkasında olmamalı ben almalıyım :) dedikten sonra bir baktım elimde :) 




Bir mağazaya girdik daha doğrusu girmedik dışında duran kıyafetlere şöyle bir bakındık.... Dedim uzun maxi etek arıyorum ben, aaa abla olmaz mııı gel dedi bana etekleri göstermek için neyse takıldım peşine bir etekler gösterdi bana dedim oldduuuuuu teşekkürler :) Bu nedir hayır bana bir ak gösterdiği eteğin modeline bir bak alakaya maydanoz yani o derece saçma :) dedim abicim bunları ben hayatta giymem çok çirkinler alıcısı ben değilim bunların..... Sonra adam bana ne dese beğenirsiniz :) "Zaten sana uzun etek yakışmaz boşuna arama bence" dedi.... Ben şok dumur inme indi :) Dedim aaaa ne terbiyesizsin sen ya öyle şey söylenir mi ? Biraz haddini bilsen ne güzel olurdu değil mi ? neyse gözüme bir pantolon çarpmıştı yukarı çıkarken alırım dedim ama gitmedim protesto ettim adamı :) Sanki ben onu almayınca adam iflas edecek :) 

E karnımız tok dinlendik sonra devam ettik dolaşmaya tabi :) eteklerin sayıları çoğaldı :) sevdiceğime 4 adet güzel kapri aldık, Bana 2 renk elbise aldık :) aldıkta aldık aldıkta aldık :) 

Sonracığıma Bakırköy'e geçtiğimizde sanırım bulunan her renkten tayt aldım :) bir sürü askılı klasik bluz aldık :) oouuv ben yazarken yoruldum birde düşünün biz bunları taşıdık ama allahtan araba vardı :) 






Merter de yürürken bahçeli bir apartmana rastladık, bahçesinde gördüğüm çiçekler o kadar güzeldi ki anlatamam... Hele çiçeklerin renkleri mükemmel duruyordu....


Belli ki yeni yeni ekilmişler ama nasıl güzeller nasıl güzeller yani, bakmaya doyamıyorsun.... :)


Tabi birde Cuma akşamı bu güzellik abidesini görmeye gittik, Yiğenim Oziiiiiiii :) 
Neymiş efendim annesi ona scooter almış aman allahım barbie scooter mış :) ablasınında varmış beraber biniyorlarmış :) yerim seni sosis dedim :) 

He birde benim sevdiceğime hayran sanırım ilk aşk bu  :) dibinden ayrılmamalar, ben güzel olmuş muyum diye sormalar, öpücüklere boğmalar, cilve yapmalar :) :) 

Teyzemiz bize Gözlemeler yapmış daha doğrusu o hazırlamış sevdiceğim de pişirdi :) Benim yapmam lazımdı ama ben manevi destekçisi olarak yanında durdum :) 






Pazar günümüzü Starbcuks Caramel Frappuccino ve Limonlu Cheesecake ile kapattık :) 



Kısacası böyle hafiften bir özet diğer görsellerimiz yarın burada olacak bekleyin anacım :) 



3 yorum:

  1. Güzeldi gerçekten hafta sonu.
    yorulmaya değdi çunku senle vakit geçirmek ne olursa olsun bahabiçilemez.

    YanıtlaSil
  2. iunocum , yanlış yazmışsın scooter değil o ; tututırrrr .... hemde Babili tututırrrrr :-)

    YanıtlaSil
  3. :) :) :) heni ozziice'yi öğrenemedim ama bolkan biliyordur sanırım... ne de olsa insan aşkının dilini bilir değil mi ? :))))))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *