Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

19 Haziran 2012 Salı

Kahve tadında....



Cumartesi akşamı sıkıntıdan eve geçiyorduk ama canımız istemedi ne yapsak ne yapsak diye düşünürken o zaman Yeşilköy'e gidelim dedik, bir kahve içeriz sohbet ederiz falan değişiklik olur (sanki hiç yapmadığımız şey)

Yeşilköy'e gittik saat biraz geç olmuştu herhalde bomboştu, kandildi acaba ondan mı diye düşündük saate baktım ama yeşilköy için geç bir saat değildi, pek anlam veremedim ama sessiz sakin yada durgun hali gayet güzelmiş yani keşke hep öyle olsa ne iyi olur :)

Havada böyle güzel hafif serin tam sahile gidip oturup bir kahve&çay içilmeli.... gittik Sahilde Tilbe Cafe diye bir yer var hoş bir yer seviyorum.... Zaten en dolu yer orasıydı :) Bazı mekanlar kapalı bazılarında 1 bilemediniz 2 kişi var :)

Aslında amacım çay içmekti birden çay istedim ama sonra menü gelince baktım Kahveler bölümüne ilginç kahveler var :)

Sevdiceğim Latte/İrish Cream istedi bende Guetamala Kahvesi istedim.... Tadını cidden çok merak ettim.... Zaten yapımı bayağı zormuş anlaşılan bildiğiniz 30 dk da geldi desem yalan olmaz :) Aslında bana doğru gelirken bildiğiniz Filtre Kahve tadında yaklaşıyordu... sonra geldi fincanımıza doldurduk bir yudum aldık böyle tadı ne bilinmedik ne bilindik ilginç, sert ama içilemez değil hafif bir aroması var fakat tam seçilemiyor.... Ama kahve seven biri olarak hiç bir kahveyi ayırt etmeyen biri olarak ben sevdim değişik bir tat.... 3 adet daha değişik isimli kahve vardı isimlerini şimdi hatırlamıyorum ama en kısa zamanda onları da deneyeceğim :)



Latte / İrish Cream 

Guetamala Kahvesi









2 yorum:

  1. fazla kafeinli, az aromalı guatemala kahvesi(: şu an bulabileceğim bi yerde olmadığım için burnumu bloğuna dayayıp kokusunu almaya çalıştım; e eh, olmadı..

    YanıtlaSil
  2. :) :) hemen göndermeye çalışayım diyeceğim ama pek imkanlı gözükmüyor :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *