Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

1 Haziran 2012 Cuma

Öğleden sonra....



Yemeğimizi yedik karnım tok sırtımız pek modundayız artık biraz iş yapalım diyeceğim ama bugün cuma relax takılabilirim :) Birazdan dizime devam edeyim diyorum True blood 4. sezon da kalmıştım en son ama ondan önce Cuma gecesi ne yapacağız onu bir düşünelim derken vizyona girecek filmler adlı post'a baktım ve tabii ki size dediğim gibi Pamuk Prenses ve Avcı adlı filme gitmeye karar verdim yada verdik :)

E malumunuz 18:00 de işten çıkıyorum 19:00 gibi varmam gereken noktaya geliyorum rezervasyonu 21:30 da yaptım.... 19:00 - 21:30 arası yemek yiyebilirim, uğramam gereken bir yer var oraya gidebilirim e zaten biletleri almış olacağım... e tamam ben programımı yaptım Cuma gecemi sinemaya giderek değerlendirmek istiyorum :)

Cumartesi günü içinse plan program çoktan yapıldı zaten :) Pazarada eğer ki ofisteki toplantıdan kaçabilirsem farklı bir şeyler yapabilirim ama sanırım şöyle olacak, Pazar günü işe gelmekten paçayı sıyırırsam Teyzoşum'a eşlik edeceğim, sudemin yüzme yarışı var ona gidebilirim.... Ya şu pazardan hiç bahsetmese miydim ? Çünkü ne zaman Pazar desem aklıma Pazartesi geliyor ve iş modu başlıyor puuffff bak kendi kendimi sıkıntıya soktum gene :/

En iyisi ben dizi izlemeye başlayayım :)



4 yorum:

  1. Sevgili İuno!Sen beni izlemeye almışsın,ama ben ikizler burcuyum.Bak karışmam sonra!!! :) "Çevremde ikizler burcu istemiyorum,limitim dolu." demişsin.Ne yapacağız şimdi? :)

    YanıtlaSil
  2. :) :) ooppss çok kötü oldu şimdi :) ama mazur görün desem utandım şimdi desem :) ağzım dilim çok yandı desem :) biraz olsun yumuşar mıyız acaba ? :)

    YanıtlaSil
  3. Şaka yaptım yaaaa!İkizler burcu espriyi sever,şakayı sever.İkizler burcu çölün ortasında bir bardak buzlu su gibidir...Biz olmazsak hayat renksiz olur.Herşey çok ciddi:( olur.
    Amaaaan...boşver.İkizler burcuyla ilgili söylediğin herşeye katılıyorum.Ama yaş ilerledikçe törpülenebiliyoruz...Yani en azından ben de öyle oluyor.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. :) İkizler burcu ile iyi anlaşıyorum gerçi bütün burçlarla iyi anlaşıyorum :) İkizler burcu ile vakti zamanında 5 sene bir ilişkim olmuştu 5 sene iyi bir zaman dilimi :)

    Orası dediğin gibi doğru yaş ilerledikçe iyice her şey oturuyor :) Sevgiler benden :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *