Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

5 Temmuz 2012 Perşembe

06/07/2012 Cuma Vizyona Girecek Filmler



06/07/2012 Cuma günü Vizyona Hangi Filmler giriyor diye merak mi ediyorsunuz ? Etmeyin yahuuu bakın burada  var işte hepsi :) 

Şimdi ben bugün ICE AGE 'e gidiyorum onu baştan söyleyeyim zaten, haftayı ice age ile kapatmak istiyorum her ne kadar hafta sonuna daha 1 gün olsa da :) 




Bu Dans Senin. & Take This Waltz
 Fragman
Michelle Williams, Seth Rogen, Sarah Silverman, Luke Kirby ve Aaron Abrams 'ın başrollerini paylaştığı filmde Sarah Polley'i yönetmen koltuğunda görüyoruz. 

Güven, bağlılık, aşk, ihtiras ve ihanetin konu alındığı bir film ile karşı karşıyayız. günümüz evliliklerinden, ilişkilerinden ilham alınmış beyaz perdeye uyarlanmış bir film. 


Peki Şimdi Nereye ? & Et Maintenant, On Va OU?
Fragman
Filmde Nadine Labaki, Sasseen Kawzally, Mostafa Al Sakka, Caroline Labaki ve Modammad Aqil  başrolleri paylaşıyor, Nadine Labaki rola aldığı gibi filmin yönetmenliğinide üstlenmiştir. 

Film dikkatimi çekti ve sanırım önümüzdeki hafta içerisinde gidecekler listesinde yer alıyor. 



Aşk Sanatı & L'art D'aime ( The Art of Love ) 
Fragman 

Gaspard Ulliel, Julie Depardieu, Frederique Bel, François Cluzet ve Elodie Navarre filmde başrol de görüğümüz sanatçılar Emmanuel Mouret ise filmin yönetmenliğini üstlenmiştir.

Bu filmde aşk üçgeni diye adlandırdığımız durumlardan bahsetmişler... Hepimiz belli zamanlarda aşk üçgenleri ile karşılaşmışızdır... İşte şimdi bunu beyaz perde de izleyeceğiz. 

Kıyamet Kitabı & Doomsday Book
Fragman

Kang-woo Kim, Ma Dong-seok, Jin Ji-hee, Go Joon-hee ve Lee Seung-jun başrolleri paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Pil-sung Yim ve Kim Ji-woon 'u görüyoruz.

İlginç bir hikayesi var aslında biraz karmaşık gibi ama izleyip yorumumuzu yapacağız artık :)




Dedektif Dee ve Gizemli Alev & Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame
Fragman

Bingbing Li, Andy Lau, Carina Lau, Sos Haroyan ve Jinshan Liu boşrollerinde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Hark Tsuie oturuyor. 



İnanılmaz Örümcek Adam & The Amazing Spider Man 3D
Fragman


Emma Stone, Stan Lee, Andrew Garfield, Sally Field ve Martin Sheen 'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Marc Webb üstlenmiştir. 
İzlemeyen, gitmeyen var mıdır acaba ? :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *