Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

20 Temmuz 2012 Cuma

Fethiye Güncesine devam ediyoruzzzz :)



Alt tarafı bir Fethiyeye gittim ama günlerdir bahset bahset bitmedi :) :) :) uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemediğimden parça parça bahsediyorum e haliyle sanki 1 ay tatil yağmış gibi oluyorum :) 

Sabah erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık, biraz fazla mı abartmışız acaba bilemedim ki ben şimdi :) 



Boncuklu diye bir koy varmış sevgilim oraya gidelim dedi :) koyulduk yola, 1. git git bitmiyor, 2. artık uçurum olmayan bir yoldan bir yere gidemeyeceğimizi anlamış  bulunmaktayım :) 
Ama buna rağmen uçurumda olsa gitmeye değer yerler bunu da öğrendim :) 



Görmüş olduğunuz yer Boncuklu diye geçiyor, tertemiz bir denizi var, mükemmel sadece taşlık olması dışında tabi :) o taşlar ömrümü yedi valla :) 



Yanımızda buzluğumuz, şemsiyemiz, abur cuburumuz herşeyimiz var :) kurulduk hemen güzel bir köşeye :) bir deniz bir güneş, bir deniz bir güneş başka türlü olmuyor çünkü deli sıcak :) 

Buda sevgilimin doğal dopingi :) Kayısı, ceviz, fındık ve badem :) bildiğiniz sandviç yaptı :) 




Fethiyenin artık ben sahil kısmı diyorum oradakiler ne diyor bilmiyorum ama dediğim gibi sahil kısmında bir uzunca bir bölüme çok güzel mekanlar kurmuşlar, belli aralıklarla inşaası yapılmış güzel yerler, çoğunda canlı müzik hakim, öyle bağrak çağrak değil huzurlu bir gece geçirebiliyorsunuz.... E ben ve sevgilim artık cıstak cıstak kop kop eller havaya yapmak için yaşlanmışız denedik yorulduk, beynimiz kaldırmadı.... Bizi sakinlik paklar dedik....

Burası Shaka Restaurant diye bir yer oldukça güzel, canlı müzil yapan 2 genç çocuk var.... En azından sohbet ederken karşındaki insanı duyabiliyorsun buda bulunduğun ortamdan zevk almana neden oluyor
 ( en azından benim için )



Canımız Milkshake içmek istedi, hava sıcak zaten içimizi serinletmenin en güzel yolu  diye düşündüm :) 


Yanınada karışık Waffle söyledik.... 
İşte şaşırdığım nokta burada zaten, şimdi waffle bizim bildiğimiz waffle nasıl gelir... çikolata sosu sürülmüş üzerine meyveler vbg. ama burada öyle gelmedi kalın bir waffle ekmeği üzerinde 2 top dondurma, waffle makinasının oluşturduğu çıkıntıların içine pembe şekerleme ve meyveler.... İlk defa bu şekilde bir waffle yedim ve gayet hoşuma gitti :) 



1 yorum:

  1. Tugce'cim merhaba
    Burada sahil bandina kordon boyu deniyor. Bu arada ayni mekanda oturup ta karsilamamis olmamiz da ayrica ilginc:) Keske biraz daha kalabilseydiniz gorulecek ve sevecegin daha pek cok yer var.. neyse artik buralara daha sIklikla gelebilecegine gore Fethiye guncelerin daha epey surecektir:))
    Sevgiler
    Tulin

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *