Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

16 Ağustos 2012 Perşembe

Sıradan bir akşam....



Dün akşam sevgilimle ne yapsak diye düşünürken bir kaç işimiz vardı en azından onları halledelim dedik, girdik Arena Park'a.... ilk başta bir dolandık falan feşmekan sonra hafiften yorulmaya başladık hemen Teras Restaurant'a oturduk... Kg ile et ve ürünleri satıyorlarmış, hani kendir pişir kendin ye mekanlarından alışkınız buna ama burada ilk defa gördüm... Bu ya benim cahilliğim yada umursamazlığım diyelim :)  Tabi onun öncesinde Mango'dur, Zara'dır, Koton'dur vbg. mağazalar dolaşıldı :) Mutlaka girilir bakılır sonra yola devam edilir :) Poşetli yada poşetsiz :) 




Açıkçası garson biraz ısrarcı olduğundan dolayı oturduk, Köftelerimizi yemeden gitmeyin dedi, bir kere tadan parmaklarını yiyor dedi.... Tamammmm dedim oturalım hayatım yiyelim şu köftelerden bakalım dedim :) 
1 Kg yeteli mi dedi ? Hhööönnkkk 1 kg kaç adet giriyor içine 24 adet olduuuu dedim sen bize 8 tane yaptır dedim :) 24 tane nedir 2 kişi 24 adet köfteyi yersek ne olur ? :) 

Köftenin yanında Patates, Pilav, Amerikan Salatası vbg. yardımcı yiyecekler yok.... Sadece Köfte, Salata ve adına acılı ezme dedikleri ama sadece ezme olan acısı olmayan salça getiriyorlar :) 

Ama şef garsonumuzun dediği kadar varmış gerçekten çok lezizdi.... Ellerine kollarına sağlık :)




E tabi sonra bir Türk Kahvesi içmeden kalkılmazdı oradan değil mi ? :) 





2 yorum:

  1. Arena'da Kendir Pişir Kendin Ye !!!!
    İlginç bir konsept olmuş gerçekten :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar


    1. Aslına bakarsan tam kendin pişir kendin ye konsepti yok yani en azından yanına gelmiyor sen pişirmiyorsun ama ona uydurmaya çalışmışlar biraz ilginç olmuş fakat güzel yani :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *