Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

23 Kasım 2012 Cuma

Anne Doğumgünüsü :)



Dün dünyalar güzeli annişimin doğumgünüydü, zevcemle "sevgili blogger arkadaşım semma nın zevce kelimesinin hatun kişisine söylendiği şeklinde beni uyarması üzerine, açıklama yapma gereği duydum :) dil alışkanlığı her ne kadar komik bir durum oluşsa da :) "   düşündük öyle kuru kuru çiçek göndermek yerine böyle hem yenebilen hemde annemin oyuncak sevgisini göz önünde bulundurduk ve işte bunların sonucunda çıkan şey aşağıda görmüş olduğunuz o tatlı mı tatlı çiçeği gönderdik :) 

Valla kendime bile göndermek istedim yani o derece sevebildim :) 






Sonra kardeşimle konuştuk onlarda okuldan geliyorlardı pasta almak için çıktığımızda onları da aldık yoldan, almışlar çiçeklerini bizi bekliyorlardı :) sonra pastamızı da aldık Haci Sayid Pastanesinden ( bu arada dip not geçiyorum oturduğum yerdeki şubesindeki personel çok güler yüzlü, hoşuma gitti bu ) üzerine de güzel manidar, eprili bir yazı da yazdırdık :D :D:D:D 



Gecemiz güzel geçti annişimiz bir yaş daha yaşlandı, onu çok seviyoruz, iyi ki var, iyi ki annemiz, iyi ki yanımızda, iyi ki.... iyi ki...... ler böyle devam eder.... Allahım annişimize uzun ömürler versin inşallah..... :) 



2 yorum:

  1. amin..hayırlı uzun yıllar versin..

    ama zevce hatun kişi olan yahu(:

    YanıtlaSil
  2. aminnn inşallaahhh :)

    Biliyorum ama ne bileyim dil öyle alıştı :) komik bir durum oluşuyor farkındayım :) napsam ki bilemedim şimdi :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *