Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

5 Kasım 2012 Pazartesi

Tırnak Faciası yarattım :)




Pazar günü artık sıkıntıdan mı dersiniz... merakımdan mı dersiniz.... acaba yetenek var mı bende diye düşünmemden mi dersiniz... bilemiyorum ama tırnaklarımı şekil içine sokmayı kendime bir misyon edinmiş gibiydim.... hayır yani o kadar da beceriksizim ki sormayın elimde alet edevata bilem yok :) aldım elime tek taraflı ince bir bant, birde makas kendimce çocuk gibi oynadım durdum :) olayın sonucunda buna benzer ne olduğu anlaşılmayan tırnaklar ortaya çıktı :) 

Çookk güzel olduuuu değil mi ? gibi bir soru yöneltmeyi bile düşünmüyorum o derece yani :) ama sardım bu işe şimdi bu tarz şekilleri yapabilmek için bir takım malzemeler gerekli sanırım, ilk başta bunlar ile ilgili malzemeleri almam gerekiyor ama o kadar bilgisizim ki nerelerde satılır onu bile bilmiyorum... İnternnette guuggle amcanın desteği ile birlikte bir kaç site buldum ama onlarda yurtdışından geliyor ve hangi malzeme neye yarar bilmediğim için boşa para harcamıyım dedim :) 

Şimdi bu iş ile ilgilenen sevgili arkadaşlarım var ise ( ki vardır adım gibi eminim ) bana bu anlamda yardımcı olursa çok sevinirim :) 



6 yorum:

  1. İlk katı iyice kuruduktan sonra bildiğimiz bantı yapıştırıp ojeyle boyayıp dikkatlice çektiğinde bu aralıkları yolları yapabilirdin yani uğraştırıyor biraz ama bildiğim en pratik yol bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bende öyle yapmaya çalıştım ama sanırım denedikçe yetenek kazanıcam :) birde şekil böcük çiçek falan yapıyorlar yetenek işi :) onunda bende olduğunu pek sanmıyorum fakat azimliyimm :)

      Sil
    2. Bende beğendim çok kötü olmamış bencede :) Oje diskleriyle yapıyorlar o kadarını aldım bir kaç tane bende bazen yapıyorum çok daha kolay hihih :)

      Sil

    3. :) nereden aldınn desem acaba söyler misin ? Benimle bunu paylaşır mısın ? beni mutlu eder misin ? :) Yoksa ıhh bananee uğraş bul araştır biraz yahu mu dersin bilemedim :)

      Sil
  2. güzel olmuş güzell,ilk denemeye göre..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) o zaman denemeye devam :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *