Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

13 Aralık 2012 Perşembe

Yok böyle dans :):):):)




Youtube bağımlılığınız var ise mutlaka bu video ekranınıza bilinçli yada tesadüfen düşmüş olabilir :) Eğer izlemediyseniz çok şey kaçırmış olduğunuzu söylemeden geçemem :):):):):)

Sene 1991, üzerinden geçen seneleri düşünmüyorum bile ama hani insanın izlerken şaşkın şaşkın bakmaktan gülmeye vakti kalmıyor :):):):) 

2 yorum:

  1. şalvar altı spor ayakkabılar falan. cin çarpmış ta nöbet geçiyolarmış gibi sanki, töbee... koptum yahu izlerken. şaşkınlığım engel olamadı yani gülmeme. :))) tam bu yerlerde oturan teyzelerin ilgisizliği beni öldürecek diyodum ki şalvarlı abiler kendilerini yerlere atınca alkışlamaya falak başladılar :) hele bi tanesi kendini sakınıyo çarpacaklar korkusuyla hahahaha... ama o koltuk değnekli tip. işte şok olduğum an o andır :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) :) videonun bıraktığı etkiyi paylaşıyor olmak güzel, bende sadece bende bu sorun var diye düşünmüştüm ama her izleyende aynı etkiyi yaratıyor :)

      işte o koltuk değnekli tip zaten videonun son noktası, üzerine söylenecek bir şey yok ancak şaşkın 1 çift göz ve açık bir ağız ancak bu videonun izlenmesine sebep oluyor :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *