Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

7 Ocak 2013 Pazartesi

Cumartesi Gezmesi :)




Cumartesi günü sevdiceğim ve balböcüğüm ile güzel bir akşam geçirdik.... 
İlk etapta cumartesi öğlen itibari ile yola çıktık matbacılar sitesine gittik davetiye için zarflarımızı teslim aldık, oradan hemen gelinlik provasına yetişmek için yola koyulduk.... Gelinliğimin 2. provasını da yaptık :) sonra bakırköye gitmek istedik ama öyle bir trafık vardı ki korkumdan giremedim yola, karnımız da açtı zaten bizde yolu Bağdatlı Ocakbaşına çevirdik :) (  bu arada tavsiye ederim dehşet güzeldir ) 

Karnımızı da doyurduktan sonra evimize doğru yola çıktık, evde biraz sohbet muhabbet derken tekrar giyindik ve dışarı attık kendimizi, kafamızda bir yer vardı ama oradan vazgeçtik en iyisi Robert's Coffee 'ye gidelim dedik, kahvelerimizi içelim sonra illaki gidecek bir yer buluruz dedik... Kahve manyağı olduğum için değişik bir kahve denemek istedim Hawai Kona diye bir kahve vardı, tadı hoş tadı ne çok acı ne çok yumuşak, tarafımdan sevildi :) birde ortaya sufle söyledikkkkk oooffff yemede yanında yat :) 










Sonra baktık saat 00:00 oldu, hooppp yanımıza kardeşceğizimde geldi sonra oradan kalktık, bir arkadaşımızı daha aldık rotayı Vefa Bozacısı 'na çevirdik, evden boza siparişi vardı onların bozasını aldık bagaja koyduk ve direk sevgili M. 'nin waffle sözünü yerine getirebilmesi için direksiyonu Ab'bas Waffle istikametine doğruı çevirdik :) 




Leziz, eğlenceli, güzel, hoş sohbet, bol dedikodu, full kahkahalı bir gece geçirdik :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *