Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

1 Şubat 2013 Cuma

Perdelerimizzzz :)



Sonunda perdelerimiz de geldi, bu güzel perdelerimizi yapan Feleks Home  istediklerimizi net bir şekilde anlayıp, bize yardımcı olan ve eksiksiz bir şekilde işini yaptıkları için teşekkür ediyorum. 


Salon için kirli beyaz kendinden hafif desenli bir tül kullandık, güneşlik aynı fakat koltuğumuzda bulunan fıstık yeşili renginde birbirini tamamlasınlar diye kenarlarına japon perde yaptırdık, bizim çok hoşumuza gitti :) 




2. odamız namı diğer gençlerin odası için :) 
salonda kullandığımız tülün aynısını kullandık fakat güneşlik kullanmadık,


 bunun yerine tülün üzerine iki yana açılır şekilde ayarlanmış üzerinde dijital baskılar olan bir desen seçtik, zaten avizemiz de kırmızı :) 
,



Mutfağımız için zebra dedikleri perdeden yaptırdık, istanbul motifli çok hoş duruyor, aslına bakarsanız evin her tarafını zebra perde modeli yaptırmak istedik fakat biliyorsunuz ki bunu yaptırdığınız zaman pencere açmak biraz zor oluyor, perdeyi yukarı alacaksınız ki perde açılacak e pencere açıkken perdeyi indiremiyorsunuz, bu yüzden bizde zebra perdeyi sadece mutfağa yaptırdık.


Yatak Odası için aynı tül modelinin siyah olanını seçti, buraya da güneşlik yaptırmadık diğer odada kullandığımız yöntemi kullandık, iki yana açılır şekilde yaptık üst perdeleri, burada kullandığımız desen gazete küpürlerinden oluşan bir dijital, aslında gazete diye geçiyor model ama karikatür karelerinden oluşan bir dijital...


Perdelerimizi çok sevdik, güzel seçimler yaptığımızı düşünüyorum :) Bugün akşam halıları sipariş edeceğiz onları da sizinle paylaşacağım :) 


6 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar <3 Ben cesaret edemedim bir böyle perde almaya :/ tebrik ediyorum sizi :) Güle güle kullanın inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim melikecim :) ama neden cesaret edemedin ki bence gayet güzel kombinler yapabilirdin diye düşünüyorum, amin inşaallah :)

      Sil
  2. Çok güzel ve modern duruyorlar. Güle güle kullanın. Uzun ömürlü olurlar inş. ;))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş gerçekten her oda ayrı ayrı birbirinden güzel.
    Güle güle kullan
    sevgiler derya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) sevgiler benden :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *