Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

27 Mart 2013 Çarşamba

29/03/2013 Vizyona Girecek Filmler




The Host 

Fragman


Diane Kruger, Saoirse Ronan, Chandler Canterbury, Jake Abel ve William Hurt 'ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Andrew Niccol oturuyor.
Dünya görünmeyen varlıklar tarafından istila edilmiş ve bedenen aynı olsalarda beynen ele geçirilen insanlık dışında geride bir kaç insanın kaldığı filmde çıkılan macera sinema severlere güzel bir film keyfi yaşatacağa benzetiyor. 



Hitchcock

Fragman

Sacha Gervasi'nin yönetmenliğini yaptığı filmde başrolleri Scarlett Johansson, Anthony Hopkins, Jessica Biel, Helen Mirren, ve Toni Collette paylaşıyor. 

Benim gördüğüm kadro süper ötesi, oldukça iyi... Kesinlikle izlenesi....



G.I. Joe : Misilleme & G.I. Joe : Retaliation

Fragman

Jon Chu yönetmen koltuğunda ve filmin başrollerinde Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Arnold Vosloo ve Ray Stevenson 'u görüyoruz. 

Bruce Willis var gerisi hiç önemli değil benim için :) zaten ilkinide izlemiştim yani bu demek oluyor ki sevgili sevdiceğim karıcığını cuma akşamı bu filme götürüyor :) 

Selam

Fragman

Yönetmenliğini Levent Demirkale'nin yaptığı filmde başrollerde Fatma Karanfil, Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer, Canan Uzun ve Emre Karakoç'u görüyoruz. 

Ardında bıraktıkları gurbet hasretlerini en derinlerde yaşayarak farklı yerlere gittiler, 3 öğretmen ve birbirlerinden ayrı hikayeleri ve zaman zaman birbirleriyle kesişen hikayelerin konu alındığı bir film. 


 Mutluluk &  Glück 

Fragman


Filmin başrollerinde Alba Rohrwacher, Andrea Sawatzki, Hülya Duyar, Maren Kroymann ve Aykut Kayacık oynuyor, filmin yönetmenliğini ise Doris Dorrie üstlenmiştir. 

Bilemedim tabi yani pek hitap etmedi bana ama tabi ön yargılı olmamak lazım değil mi ? :) 



Aşka Yükseliş & Tres MEtros Sobre El Cielo

Fragman

Maria Valverde, Mario Casas, Diego Martin, Nerea Camacho ve Cristina Plazas filmin başrollerini paylaşırken, filmin yönetmenliğini ise Fernando Gonzalez Molina üstlenmiştir. 


Hani derler ya en büyük aşklar nefretle başlar diye, bunun konu edildiği bir film aslına bakarsanız.... İlk tanıştıklarında birbirlerinden nefret eden ikilinin zamanla birbirlerine karşı koyamadıkları ve ailelerinde bu ilişkiye karşı çıktıklarını anlatan bir film. 

Lanet & Sinister
Fragman

Ethan Hawke, Clare Foley, Michael Hall D\addario, Rob Riley ve Tavis Smiley filmin başrollerini paylaşıyor, yönetmenliğini ise Scott Derrickson üstlenmiştir.


Klasik tip korku filmlerine bir yenisi daha eklenmiştir efendim :) Her ne kadar korku filmleri artık pek amaçlarına yönelik olmasa da genede azıcıktan biraz fazla bir gerilim yaratmayı hala sürdürüyorlar, en azından vücut biraz adrenalin salgılasın diye gitmek lazım :)




Bu hafta Vizyona giren filmler bunlar, bakalım siz hangilerini izlemeyi tercih edeceksiniz :) 

Şimdiden Keyifli İzlemeler :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *