Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

24 Mayıs 2013 Cuma

Günaydın





Ve işte büyük gün Cuma geldi :) hepimiz bu durumdan çok mutluyuz biliyorum ama bir yandan da içimizi bir hüzün kaplıyor çünkü henüz daha erken mesai bitimine var ama hemen endişeye kapılmayalım eğer saat ile pek haşır neşir olmaz isek hoopp bir bakıcaz herkesin birbirine iyi hafta sonları dediği saate gelmişiz :) 

Herkese stresi az, patronlardan komple uzak, bol bol kazançlı bir iş günü diliyorum :)


4 yorum:

  1. - hiii bak bak saat 14 olmuş.
    - Bakma be bakarsan çabuk geçmez, farketmiyomuş gibi yap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saat mi ? Hangi saat ? ne Saati ? yok hiç farkında değilim o kadar çabuk geçiyor ki zaman anlamıyorum bile, mesainin bittiğini bile telefon alarmım söylüyor :D

      Sil
  2. cumayı dört gözle bekliyoruz ama o iki güncük de hemencecik bitiyor ve arkasından bir pazartesi daha :) ama olsun anın keyfini çıkarmak lazım, yaşasınnn bugün cumaa demek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep diyorum hafta sonu tatili cuma gününden başlamalı, hafta perşembe ile bitmeli ama yok kimse beni kaile almıyor :) Zaten o hafta sonu şu iş günleri gibi geçse nası süper olur hiç bitmese, bitse ama geç bitse offf çok şey istedim gene :) Şu pazartesi günlerine bir çare bulmak lazım sanırım ama dediğin gibi bugün CUMA, keyfini çıkaralım :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *