Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Çeşmeden....




Alaçatıda gittiğimiz beachlerden biri Laika Pool and Beach idi... Aslına bakarsanız böyle koy aradık ama çeşme Belediyesi hiç bir alanı boş bırakmamış sağolsun, her yeri satmış beach olarak işletilmeye başlanmış, biz aradık bulamadık sorduğumuzda da bu cevabı aldık... Bir adet Halk Plajı var orası da gerçekten halk plajı :) 1 kere gidelim dedik ama pişman olduk kalktık ( en son dibimizde kendini bilmez 30-35 yaşlarında bir  er grubu vardı, ne konuştuklarını anlıyordunuz, nede görsel olarak bakabiliyordunuz ). He ayrıca Halk Plajı içinde de şezlong ve şemsiye çiftinden yararlanmak istiyorsanız 40 TL bayılıyorsunuz... eee ne anladım ben bu işten madem 40TL vericem o zaman 10 TL fazla veririm Beach'e giderim ohh misss mod on şeklinde takılırım... 

İşte o beachlerden biri de Laika Pool and Beach oluyor, çok büyük bir alana hakim olan mekanda havuz da bulunuyor, özel locaları var bunun dışında tahta üzeri minderli şezlonglar ve hasır şemsiyeler bulunmakta. 

Yemek olayına girerseniz biraz sıkıntılı gerçi her yer öyle ama dengesiz yemek yiyorsunuz 18 TL ye Limonata içiyorsunuz 15 TL ye :) adamlar işi biliyor sıcak hava içecek tüketimi olması gerektiğinden fazla oluyor bu yüzden yemek ile içecek arasında saçma bir fiyat anlayışı var :) 

Biz Sürahide gelen Limonataya hayran kaldık... bol buzlu ohhh keyif :)




Otelimizde kahvaltımızda vardı, bu sebepten dolayı kahvaltımızı genelde otelde yaptık ama biz öyle iki somurtkan oturup kahvaltı yapmayı tercih etmediğimizden dolayı kahvaltımıza eğlenceyi de katıp ortaya bu görüntüleri çıkardık :) 



Ve biliyorsunuz Çeşmedesiniz her yer damla sakızı ürünleri ile dolu... Çeşme ile ilgili hiç bir şey bilmiyorsanız bile aklınıza ilk gelen şeyin Damla Sakızı ürünleri olması gerektiğini bilmenizde yarar var :) Otelde abla Sakız adasından gelmiş olan Damla Sakızlı Türk Kahvesinden yaptı bana yanına da Damla Sakızı Reçeli koydu... o an, o tat ve o zevki başka bir şeye değişmezdim... değişmem de... Bu arada ablanın ellerine sağlık pek güzel yapmıştı :)





4 yorum:

  1. ekmek ve reçelle yaptığınız kare çok şeker olmuş.. bende böyle hayatA NEŞE KATAN UFAK AYRINTILARI SEVDİĞİM İÇİN tutamayıp kendimi belirtmek istedim....:)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) aynen söylediğin gibi, yüksek kahkahalar atmanın peşinden gitmek yerine, karşılıklı masum tebessümler yaratmak çok daha anlamlı geliyor bana :)

      Sil
  2. Alaçatı son zamanların parlayan yıldızı tabi ki her fırsatı değerlendirmek istiyorlar ama bunun da bir sınırı var. İleriki zamanlarda bu zamanlarını arayabilirler. Bodrum Gümbet en iyi örnektir. İngilizlerin çok olduğu bi sene Türkleri dışlamıştı aşırı fiyatlarla. ondan sonraki sene İngilizler gelmeyince ne yapacaklarını şaşırdılar. Alaçatı inşallah bu sonla klarşılaşmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Çok doğru söylüyorsunuz İlhan Bey, belli bir çıtanın üzerinde harcama yapmadan ülkemizdeki güzelliklerin tadını alamayacağımız bir hale getirildik. Mesela Fethiye yabancıların hüküm sürdüğü bir yer halinde ama ben oraya gittiğimde hala 20 TL ye halil ibrahim sofrası gibi bir sofrada kahvaltı edebiliyorum, Plaj'a gittiğiniz zaman orası üst sınıf burası alt sınıf vbg. gibi şeyler görmüyorum. Gerçi bu gidişle heryerin olduğu gibi Alaçatınında kökünü kurutacağız gibime geliyor.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *