Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

7 Aralık 2013 Cumartesi

Kocasımın Doğumgünüsü :)



Dün sevgilimin doğum günüydü, düşündüm düşündüm ne yapsam ne yapsam diye nelere bakmadım ki :) Acaba dedim iş yerinden izin alsam gizlice bir tur mu ayarlasam, yada dedim bir yere yemek için rezervasyon yaptırayım, vbg. :)  düşün düşün hepsinin klasik beklendik şeyler olduğunu farkettikten sonra aklıma başka başka şeyler gelmeye başladı :)

Sonra aklımdaki fikirleri bir bütün haline getirmek için başladım koşturmaya.... Dedim ki bu sene de doğumgünü temamız "İçimizdeki Çocuk" olsun eee o zaman yapılacak şeyler belli :) Aklımdaki fikirleri Google amcaya sordum o da sağolsun bana elinden gelen tüm yardımı gösterdi....

Gelelim istediğimiz malzemeleri aldığım yere bilmiyorum belkide benden önce keşfetmiş olabilirsiniz ama ben daha yeni keşfettiğim için sizinle de paylaşmak istedim, çoğu ürünü işte tam buradan temin ettim... Online satışları da var ama ben gidip yerinden almayı tercih ettim çünkü görerek almak bana daha cazip geldi ayrıca çeşitlerin fazlalığı içinde kendimi kaybetmek istedim sanırım :) Sağolsunlar çok ilgililer, güler yüzlüler bu yüzden kendinizi rahat hissedip alışverişinizi yapabiliyorsunuz...  Tabi en önemli şeylerden biride doğum günü pastası, pasta için bayağı bir araştırma yaptıktan sonra kararımı Lezzet Siparişi adlı firmadan yana kullandım ve oldukça da memnun kaldım, tavsiye edilir :)

E temamız içimzideki çocuk olunca bu temaya en uygun ürünlerden biri de Palyaço kıyafeti diye düşündüm, şaka kutuları, balonlar, dilek fenerleri, otrişler, kral ve kraliçe taçları vbg. bir çok şeyi aldıktan sonra palyaçonun kim olacağına karar vermek kaldı ve onuda tabikiiiii sevgili biricik kardeşimin yapabileceğini düşündüm :) (biz çok eğlendik valla )

Aslına bakarsanız ben en iyisi anlatmak yerine bir kaç resim paylaşayım sizinle daha mı iyi olur sanki :)



Ofise baskın yapılır ve paşamızın doğum günü süprizi için ilk aşama tamamlanmış olur :) 





Devamı var elbette ama buraya yazmaya başlarsam uzun olur en iyisi mi postlara bölelim biz bunu :)
Öperim Çok 




3 yorum:

  1. daha ne olsun demekle haklıymışım bunları da yeni gördüm valla süpersin :)

    YanıtlaSil
  2. :) çok teşekkürler, vaktim olsa daha bir şeyler vardı aklımda ama artık başka zamana kısmet :)

    YanıtlaSil
  3. mükemmel olmuş ya çok beğendim,
    çok tatlı bloğunuz var görseller müthiş,
    ben de bloğuma beklerim
    sevgiyle kalın :)
    http://alisverisblogumuz.blogspot.com.tr/2017/01/elektirikli-ev-aletleri.html

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *