Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

8 Ekim 2014 Çarşamba

Bayram Kaçamağı...



Koşuşturmadan dolayı bir türlü fırsat bulup paylaşım yapamadım e tabi sonrada malum kurban bayramı kapımızı çaldı ve aradığımız tatil fırsatı ayağımıza gelmiş oldu :) 

Bizde bu yoğun tempodan kurtulmak için 2 günümüzü kendimize sessizliğe, doğaya ve huzura ayırdık kalktık Kocaeline bağlı olan Yuvacık beldesine gittik. Ben ilk defa gidiyorum daha öncesinde böyle bir yerin varlığından bile haberdar değildim ama gidip gördüğüm zaman daha önce nasıl keşfetmedik bu beldeyi dedik, tamamıyle kafa dinlemek, huzur bulmak için yaratılmış bir yer. 









Yuvacık Eraslan Tatil Köyü 

Hem bitişik bungolov evlerinin hemde ayrı ayrı bungolov evlerin bulunduğu bu tatil köyü 4 mervsşm hizmet veriyor. Eğer çocuklu bir aile iseniz tek olan bungolov evleri tercih etmenizde fayda var çünkü +1 odası daha bulunuyor ve o odada ranza bulunuyor ama eğer çocuğun yok ise o zaman bitişik bungolovlarda kalabilirsiniz, yaşam alanınız daha geniş oluyor. Biz 1+1 bir bungolovda kaldık oldukça rahat ve konforluydu. 
















Odamızın penceresinden manzaramız da oldukça güzeldi :)






Ayrıca burası doğa ile iç içe olmasının dışında doğayada ayak uydurmuş bir tesis olmuş.














2 yorum:

  1. Huzurlu bir yere benziyo gerçekten. Daha önce adını bile duymadım ben de. Teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende çok huzurlu bir yer, belki yaz aylarında daha renkli oluyordur ama ben özellikle bu aylarda gitmeyi tercih ederim, hem daha sessiz sakin hemde doğanın tadını bu havalarda daha rahat çıkarabiliyorsunuz :) Umarım bir gün yolunuz düşer, rica derim ne demek :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *