Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

28 Şubat 2012 Salı

Güzel Bir Cumartesi :)



Selamlarrrr :)

Güzel bir hafta sonunu geride bıraktık, karanlık, sisli, yağmurlu, soğuk bir havanın aksine biraz serin olsa da güneşin yüzünü gösterdiği bir hafta sonu geçirdik.

Kimilerimiz için Cuma 18:00'den sonra tatil başladı (onlardan biri de bendim :) ), tabi Cuma akşamı ben kendi adıma günün yorgunluğunu atmak adına evimde geçirmek istedim, eve gidip güzel bir banyo yaptıktan sonra kendimi 1 kadeh şarap ile ödüllendirdim :) Tabi arkadaşlarım ile bir yandan konuşup acaba Cumartesi günü ne yapsak diye konuşmayı unutmadım.

Ben cumartesi sabahımı güzel bir kahvaltı ile açmak istedim, baktım herkes bana uymaya başladı :) ee bize de kahvaltı yerini bulmak kaldı... Bende tercihimi bu hafta "Cafe Nar" dan yana yapmak istedim, özellikle cuma geceleri gitmeyi tercih ettiğim yere bu sefer kahvaltı yapmak için gitmek istedim, Cafe Nar Rumeli Hisarın da samimi bir yer'dir. Yemekleri gözünüze ve midenize hitap eder tavsiye ederim, kahvaltısı da zenginleştirilmiş bir mönüye sahip. İlgi ve alaka'nın nasıl olduğundan bahsetmek bile istemiyorum çünkü son derece memnun kalabileceğiniz bir yer.

Burada midemizi şenlendirip Cafe Nar'a hoşçakal demenin vakti geldiğini düşündük, peki şimdi ne yapmalıydık?

Boğaza karşı güzel bir Türk Kahvesi mi içmeliydik ? yoksa Sinemaya mı gitmeliydik ?

Sizin tercihiniz ne olurdu bilmiyorum ama biz Türk Kahvesinden yana kullandık bu tercihi :) ve soluğu Bebek Otel'inde aldık ( işte en çok keyif aldığım yerlerden, manzarası, denizin kokusu, martılar..) Biri Huzur mu dedi? :)
Bize 6 tane Sade Türk Kahvesi lütfen dedi bir ses :) evet evet o bendim :) Size bir sır vereyim mi? "Bebek Oteli'nin Limonatası çok güzel oluyor :)" Tük Kahvelerimiz geldi başladık yudumlamaya, yudumlarken girdik koyu bir sohbetin içine, dünyayı kurtardık, şirketler açtık ve batırdık :) derken zaman ilerlemeye devam etti :)
Sonra baktık ki  gün bitmeye başlıyor herkes bunun farkında ama kimse şikayetçi değil çünkü biz çok keyif alıyoruz :) Saatin ilerlemesi günün bittiği anlamına gelmiyor değil mi ?

Biz sanırım Cumartesi gününü Bebek Otelin de kapatacağız, kimsenin kalkmaya niyeti yok diyoruz ve akşam yemeği için mönüye bakmaya koyuluyoruz. E bari bu arada da pazar günü programı yapalım değil mi ? :)

İşte benim Cumartesi günüm bu şekilde geçti, ben arkadaşlarım ile çok keyif aldım... Hee tabi arada tavla oynadığımızı ve benim "S." i yendiğimi söylemeyeceğim ;) aramızda kalsın.....

Kendinize Cici Bakın









2 yorum:

  1. Cafe Nar kahvaltısının tadına bakmam lazımmmmm :-)

    YanıtlaSil
  2. Tavsiye ederim oziada :) Mahrum kalınmayacak kadar lezzetli ve keyifli :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *