Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

20 Mart 2012 Salı

Bu Hafta Vizyon'a Girecek Filmler

Bugün Salı olabilir ama hafta sonu için ne yapsak diye düşünen arkadaşlar için Film önerilerini yapmakta fayda var değil mi ? :) Bakalım bu hafta Vizyon'a Hangi Filmler girecek?

23/03/2012 Cuma Hunger Games  (Açlık Oyunları)
Suzanne Collins tarafından yazılmış bir Bilim Kurgu kitabıdır. İlk olarak 14 Eylül 2008 de basımı gerçekleşti ve bir çok ülkede en çok satanlar arasında yer aldı. Şimdi ise Beyaz Perde'ye uyarlanan kitap Gary Ross'un yönetmenliğinde 23/03/2012 tarihinde ülkemizde gösterime girecektir.
Bir süredir filmi bekliyordum ne zaman sinemaya gitsem Fragmanlarını izlemekten kendimi alamadım.... Gideceğim ilk film sıralamasında..... :)

23/03/2012 The Gre (Gri Kurt)
Filmin yönetmenliğini Joe Carnahan üstlenmiştir, Oyuncular; Liam Neeson, Bredly Cooper,Dermot Mulroney, Joe Anderson,Frank Grillo 
Konusu ise; Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalmışlarıdr. Grubun başı olan Ottway, ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmaktadır. Acaba buradan kurtalara yem olmadan kurtulabilecekler mi ? 
Değişik bir filme benziyor, gidilebilir.....


23/03/2012 Cuma Apollo 18: Ölüm Yolculuğu 
Yönetmenliğini, Trevor Caewood, Gonzalo Lopez, Gonzalo Lope-Gallego'nun üstlendiği filmin konusu ise; 19702li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerin açığa çıkması ile birlikte Aydaki yaşam belirtileri ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine Nasa'nın bu görüntüleri neden sakladığını araştırmak için bir geup insan olayı araştırmaya başlar. Nitekim " Bu
Evrende Yalnız Değiliz"....
Konusu itibari ile aslında biraz gerçeğe dayalı bir konu işlenmiş, bu yüzden izlenecek filmler arasında....

23/03/2012 Cuma Ayaz 
Filmin Yönetmeni : Hakan Kurşun 
Oyuncular ; Arda Kural, Cemal Hünal, İzzet Çivril,Damla Debre, Tuğçe Doras, Tamer Levent,Arif Kilisli, Cihan Toraman,Çiğdem Aysu ve Gökhan Tepe....
Filmin Konusu ; Marmaris'te 3 aydır seri cinayetler işlenmektedir. Cinayetleri araştırn Komiser Emir ve Komiser Şahin ölenlerin bölgenin uyuşturucu baronları ve satıcıları olduğunu öğrenirler. Ege ve ve Ülkenin uyuşturucu ve kaçakçılıkta tek olmak isteyen uyuşturucu baronu Şefik, Alex ile anlaşma yaparak Fransa/Türkiye arasında güçlü bir bağ kurmak için ortak olur.. Ve koşuşturmaca başlar.
Şahsen pek haz almadım filmden..... 



23/03/2012 Cuma El Yazısı
Ali Vatansever'in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncuları ise; Cansu Dere, Salih Kalyon, Sarp Akkaya,Wilma Elles, Kenan Bal'dır. 
Konusuna gelince; Kasabanın eczacısı Zeynep ani bir karar alarak evlilik hazırlıklarına başlar, Genç Ahmet yakındaki köyden sevdiği kızı kaçırmayı planlamaktadır. Afacan Ragıp, Eczacı Zeynep'e nazif bir aşk mektubu yazar. Kasabanın ilk yabancı öğretmenini karşıladığı günde umut dolu bu 3 hikaye giderek iç içe geçer...
Bilmem ama filme ısındım sanki güzel ve keyifli bir sinema gecesi oabilir:)


23/03/2012 Cuma Ölüm Denizi
Yapım Güney Kore, Açık konuşmak gerekirse bu milletin filmleri beni yoruyor :/ Bu sebepten çok sıcak bakmıyorum. Cesaret edip gidecek olur ise bana da tavsiye eder mi? 

23/03/2012 Cuma Bir Ses Böler Geceyi
Ersan Ersever yönetmenliğini üstlenmiştir. Oyunculuraı ise ; Cem Davran, Ali Sürmeli, İpek Tenolcay,Turgay Tanülkü ve Rıza Akın
Konusu ise; Bir kaza ile filmi başlıyor, akıcı, gizemli bir film olduğu anlaşılıyor özellikle bir cümlesi filme gitmeme neden olacak sanırım. "Kaybolan inançlar, yitirilen idealler, korkulardan,aşklarda, umutlardan yeniden doğacaktır. Çünkü insan yaşadıkça umut kaybolmaz" 


Ben görevimi yerine getirdim :) Şimdiden Size İyi Seyirler.....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *