Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

16 Mart 2012 Cuma

Hava Sıyırdı.....



Ve işte 4 gün'ün ardından Güneş bize yüzünü gösterdi.... Biraz serin olsa da güneş içimizi ısıtmaya yetti :) Tabi artık İstanbul'un havasına belli olmuyor yani öğleden sonra fırtına bile çıkabilir.... Olmadı Güneş varken aynı anda kar yağabilir o sırada gökkuşağı çıkar bir yandan hortum bile çıkabilir... Bunlar İstanbul'un havasına çok ters şeyler değil.... Artık çıkarken yanımıza güneş gözlüğü, atkı, şapka, eldiven, şemsiye, kaban, deri ceket vbg. şeyler almamız gerekiyor.... E sabah başka, öğlen başka, akşam başka olunca hava elimizden yapacak başka bir şey gelmiyor :)

Peki hafta sonu hava nasıl olacak ? Bir bakalım....

Meteoroloji'den aldığımız bilgilere dayanarak:
17/03/2012 Cumartesi günü en düşük sıcaklık; 3º(parçalı bulutlu) / en yüksek sıcaklık ise; 12º (parçalı bulutlu) olacaktır.
18/03/2012 Pazar günü en düşük sıcaklık; 5º /parçalı bulutlu) / en yüksek sıcaklık ise; 13º (parçalı bulutlu) olacaktır.

Yani buradan anlaşılıyor ki, rahat olabilirsiniz programlarınız da herhangi bir aksilik olmayacak, yağmur yok, kar yok, fırtına yok :) Biraz serin olabilir ama diğer hava koşullarından iyidir değil mi ? :)

Peki Hafta Sonu için planlarınız neler ? Var mı aklınızda bir şeyler ?

Açıkçası ben Cumartesi günü'nü teyzeme rezerve ettim :) Yapılacak işlerimiz var :)
Pazar günü ise; sevdiğim bir arkadaşım ile buluşacağım ve Taksim'in o güzel havasını alacağım... Yani açıkçası gayet sakin ve huzurlu geçeceğe benziyor... Ama size tavsiyem bu hafta sonu'nu değerlendirin.... Mesela Cumartesi çalışmayan arkadaşlar var ise güzel bir kahvaltıya gitsinler.... neresi olabilir neresi olabilir durun düşünüyorum bir saniye :)
Buldummmmmm Rumeli Hisarı Sade Kahve geçenler de bir arkadaşım gitmişti anlatıyordu gayet memnun kaldığını söylemişti... Bence Cumartesi sabahı için tercih edebilirsiniz.....
He Cumartesi çalışanlar kahvaltı planı'nı Pazar günü yapabilir ve pazar günü için Paysage Restaurant Pazar Brunch' ı için mükemmel bir yer... Şiddetle tavsiye ediyorum.... :)

Hatta giderseniz benim için bir iki foto çekip gönderin bana :)

Seviyorum sizi :)

4 yorum:

  1. sevgili iuno ,

    güzel bir c.tesi gününü gezip dolaşmak varken teyzene ayırman çok güzel bence... Çekirdek aile bağları çok önemlidir benim içinde... (bu durumda teyzeler çekirdek aile sayılıyorlar tabiii )
    tümm takipçilerine güzel ve eğlenceli bir hafta sonu diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. ya iuno ne teyzesi ne kahvaltısı yaaa..cumartesi günü kıtalararası Derbi var bu da ne demek oluyor: önce Florya'da takımımızı uğurlurluyoruz, Boğaz Köprüsüne kadar takım otobüsüne eşlik ediyoruz, sonra Köprüyü trafiğe kapatıp meşale şov yapıyoruz, kocaman bir Fener bayrağını denize atıyoruz, Kadıköye geçip Cam çerçeve ne varsa indiriyoruz Galibiyet sonrası da iddaa bayine gidip paramızı alıyoz ve bi güzel yiyoz o paraları...:)

    YanıtlaSil
  3. Her cumartesi geziyoruz oziada, e bir cumartesimizi teyzemize ayırsak kötü olmaz diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
  4. sevgili aret,

    Bizzat şahsım takım olarak ne Galatasaray'ı ne de Fenerbahçe'yi tutuyorum... Ben Beşiktaşlıyım bu sebepten dolayı cumartesi günü benim için farklı bir önem taşımıyor... He herhangi bir takımdan birini tutmam gerekir ise bu tabi ki Galatasaray olacaktır çünkü Fenerbahçe'yi günahım kadar sevmiyorum :)

    Umarım yenersiniz :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *