Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

26 Mart 2012 Pazartesi

Koç Burcu



21/03/2012 & 19/04/2012 tarihleri Koç Burcuna ait... Bakalım Koç Burcu nasılmış ?



Koç burçları genellikle hareketli ve enerjiktirler. Ben merkezci bir yapıya sahip olup hep ben hep ben modundadırlar. Çok pratiklerdir, özel bir yetenek olarak değil doğuştan böyledirler. Biraz bencil oldukları da söylenir bu yüzden çok sabırsız olabiliyorlar... Genelde böyle durumlarda bir işe başladılar ise onu öylece yarım yamalak bırakırlar... Yaşadığımız bu film de başrol olmayı isterler, 2. olmak onlara göre değil.... Bağımsızlıklarına düşkün olmalarının yanı sıra aşırı kıskançlıkları ile bilinirler.... Bakışlarından korkun derim öyle keskin bakarlar ki böyle sanarsınız ki ortadan ikiye böldü sizi :)

Dışadönük oldukları kadar sosyal biri olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Partnerinden vaktinin büyük bir ksımını kendisi ile geçirmesini isteyebilir, hazırlıklı olmak lazım.... Koç burcu yapısında, kendisine bir şeyler sorulmasından,danışılmasından özellikle birlikte olduğu insana akıl vermekten hoşlanır... Genelde açık sözlü bir yapıya sahiptir. Duygularını rahatça etrafı ile paylaşabilir. Her ne kadar özgürlüğüne çok önem verse de birlikte olduğu insanı seviyor ise sadık kalmak onun için çok önemlidir. ( Kim için değil ki ) 

Eğer bir Koç kadınına aşık olduysanız şimdi kulağınızı, gözünüzü 4 açın derim :) ; Koç kadınını seven erkek güçlü olmak zorundadır ama zayıf bir kişiliğe sahip iseniz zaten baştan 1-0 yenik başladınız demektir. Yani sahayı terkedip gidebilrisniz ya da ben uğraşıcam seviyorum diyorsanız başka :) Ama yol yakınken dönmeniz de fayda var.... Eğer zayıf olduğunuzu anlar ise bir Koç Kadını bunu her türlü üzerinizde kullanır. Sizi bıktırır... Koç Kadınının lider bir yapıya sahip olduğunu sakın ama sakın unutmayın!!! Eğer kendinizi ağırdan satmasını biliyorsanız o zaman Koç Kadını peşinizde pervane olacaktır.... Ama sakın onu kısıtlamayın bir kere Koç Burcu plan/program/organizasyon yapmak için doğmuştur.... Eğer onu kısıtlarsanız sizin istediğinizi yapıyormuş gibi görünür sonrasın da böyle olmadığını size acı bir şekilde gösterir. 

He diyorsan ki Ben Koç Burcu Erkeğine aşık oldum, işte o zaman heyecan, macera, romantizm olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz... Çünki bir Koç Burcu Erkeğin de bunların hepsi mevcut :) ama böyle sakin bir ilişki olsun falan istiyorsanız başka burçlara yöneleceksiniz çünkü Koç Burcu Erkeğinden bunları bekleyemezsiniz :) Koç Erkeği kadınını aldatmaz diye bir söz dolaşıyor her yer de belki öyledir ama bana göre her erkek aldatır.... Genelleme yapmam kötü mü bilemedim ki :) Aslında ideal aşkı, daime hoş görünümlü, duygularını canlı tutmayı başaran bir kadın olmanızdır. Hayal kırıklığına uğratmak istemiyorsanız romantizmden vazgeçmeyeceksiniz... Yoksa istediği ideal aşkını aramaya devam etmesine neden olursunuz....

Aslına bakarsanız  her erkek kıskanç, her bayan kıskanç olur,
                            her erkek romantik, her bayan romantik olur. Ama önemli olan bunu her iki tarafında abartmadan yaşaması, dengeyi kurabilmesi gerçi aşıkken bu biraz zor olabiliyor değil mi ? :)

O zaman Koç Burcunda olan herkese Mutlu Yıllar diliyorum :)            



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *