Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

26 Mart 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromu Başlasın....






Ve evet Pazartesi tüm hızıyla başlamış bulunmaktadır. Pazartesi günlerinin tatil olmasın da hala ısrarcı olsam da bunun olmadığını görmek beni daha da çok sinir harbi içerisine itiyor. Bir de bugün hava da kasvetli farkında mısınız ? 1 hafta boyunca güneş bize sıcaklığını hissettirdi şimdi ise dalga geçer gibi kayboldu :/ Hani çocuğun elinden şekerini alırsın ya aynen öyle işte...

Peki bugün ofiste ne yapılır? Bu pzt nasıl çabuk geçer ? İşte bunların cevaplarını ben hiç bulmadım, belki hani öğlene kadar internette gazete falan öyle dolanırsanız yemek saatine kadar sonra yemeğe inersiniz saat olur size 13:00/13:30 heh işte asıl eziyet bundan sonra başlıyor.... 13:30 dan 18:00'e kadar çalışmak dışında ne yapılır? Ofis arkadaşlarınız ile hafta sonu polemiği yapabilirsiniz... İşte ne yaptınız? Nereye gittiniz? Biraz dedikodu falan belki sizi rahatlatır. Ya da işiniz yoğun olsun ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayın...(bu da bir alternatif) bunların dışında şu an aklıma başka bir şey gelmiyor.... 

Hayır hava da güzel değil dışarı çıkıp güzel bir hava alalım o da pek mümkün olmayacak gibi duruyor ama belli olmaz İstanbul'un havası aşırı değişken :)

O zaman şimdi ne yapıyoruz herkes'in uykusunun açılmasını bekliyoruz, gün'e biraz adapte olmaya başladıkların da tekrar burada buluşuyoruz... Bende bir çay içeyim değil mi ? :)


Herkese Mutlu Pazartesiler :)

4 yorum:

  1. sana ve bütün takipçilerine güzel bir hafta başı diliyorummmm :-)

    YanıtlaSil
  2. Benim sendromlarım: Ptesi sendromu, Salı sendromu, Çşamba sendromu, Pşembe sendromu, Cuma sendromu.....BT SENDROMUUUUUU:-)burda über-sendrom yaşıyorum!!

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim adacım :) hep beraber inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Aret,

    Sanırım iş yerinden memnun değilsin :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *