Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

6 Mart 2012 Salı

Starbucks ve İçinizi Isıtan Kahveleri :)



Evet gelelim sıcak kahvelerimize :)

Neler mı var ilk etapta aklımıza gelen ; Latte, Filtre Kahve, Mocha, Americano, Espresso, Macchiato, Cappucino... ama bunlardan hangisi sizin kahveniz onu bilmiyoruz tabi :) 

Ben benim kahvemi söyleyeyim hemen size ; White Chocolate Mocha (İrish Cream- Kremasız) :) 





Mutlaka içmişsinizdir, size bir sır vereyim mi ? Ben Starbucks'a aşığım hele ki w.c.m. (white chocolate mocha) benim için kriz nedeni oluşturabiliyor. :) Bir bağımlılığım var ise o da kahve'dir. Sabah/Öğle/Akşam/Gece/Sabaha Karşı 7/24 hiç fark etmez. :) Beni sevindirmek mutlu etmek isteyen var ise bana W.C.M. getirebilir :) 

Benden ses mı çıkmıyor? Telefonlarım kapalı bana ulaşamıyor musunuz? Beni bulacağınız yer o kadar kolay ki :) Beni tanıyan bilir zaten hangi Starbucks da olduğumu :) O derece yani :)


Bugün Starbucks günümü ilan etsem acaba :) Sabah günü Starbucks ile açtım sanırım bundan dolayı Starbucks'a olan aşkım depreşti... :) :) 


5 yorum:

  1. benim favorim ise Caffe Latte..bu arada Cafe Nero tecrüben var mı? Gloria Jeansi biliyorum ve tavsiye etmiyorum ancak Cafe Neroyu deneme fırsatım olmadı henüz

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası Gloria Jeans'ı sevmiyorum nedense bir türlü alışamadım oraya fakat Cafe Nero'yu duydum yanlış hatırlamıyorsam CaddeBostan da var...

    YanıtlaSil
  3. taa karşıya gitmeye gerek yok, Nişantaşı ve Beşiktaşta da var:-)

    YanıtlaSil
  4. O zaman bir gün denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  5. Arkadaslar yardim.. Cok sevdigim biriyle oraya gidicez ve maddi durumu iyi degil. En ucuz urunu nedir? Orta boy..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *