Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

24 Nisan 2012 Salı

Boğa Burcu Hakkında....




Boğa Burcu'nun zamanı :) 


Boğa Burcu olan kişiler yardımsever bir yapıya sahiptirler, güvenilir ve bununla bağlantılı olarak kendilerini kolayca riske atmazlar. Aşırı sabırlı olmaları bazen sinir bozucu olabilir ama buna rağmen çevresindekiler tarafından oldukça sevilen kişilerdir. Belki de sıcakkanlı oluşları buna neden oluyor :)  Kendi rahatları, zevkleri önemlidir. Eğer supriz bir doğum günü partisi hazırlıyor ise, emin olun mekandaki çoğu şey kendi zevkini baz alan şeylerdir. 

Herkes de olduğu gibi Boğa Burcu kişileri yalan ve oyunlara gelemez ve bunları başkalarına uygulamaz. Doğal insanlardır ve bundan hoşlanırlar abartıyı pek sevmezler, temiz olmaya çok önem verirler ve karşısındaki kişinin de temiz olması, kokmasını isterler.... (Bunu kim istemiyor ki ) 

Bir Boğa burcu kadını sadelikten hoşlanır ama kaliteli olması tercihleri arasında'dır. Şık ama rahat olanı tercih etmesi ile bilinir. Bir Boğa kızını sinirlendirmemenizi tavsiye ederim, üzerinde hakimiyet kurulmasından pek hoşlanmayabilir o sakin, sessiz, hoşgörülü görüntüsünün altında bir canavar yatıyor olabilir :) Bırakın o canavar orada kalsın pek görmek istemeyebilirsiniz.... 

Bir Boğa burcu erkeği dengeli ve oldukça kontrollüdür fakat bir olay karşısında kontrolünü kaybeder ise oradan hemen uzaklaşın derim, "hani derler ya denizden babam çıksa yerim" diye işte tam da öyle gözü hiç bir şeyi görmez.... Zarif bir yapıya sahiptir zaten hareketleri ve davranışları ile bunu farkedebilirsiniz... 

İlişkilerinde  bir düzen içinde giderken farklı bir (düzen bozucu) durum gerçekleşir ise ilişkinizin sendelemesine neden olabilir bu yüzden dikkat etmek gerekir. Karşı tarafa oldukça sadık ve bağlı olmaları ile bilinirler, asla şüphe etmemeniz gerekir. 

Eğer gerçekten sevdiğinizde inanırsa her günü dopdolu bir şekilde huzur içinde yaşayabilirsiniz.... 

Hayatımda 1 adet Boğa bulunmaktadır ve kendisi ile oldukça iyi anlaşıyorum :) 

Hele benim gibi ters biri için bile :p şaka yapıyorum çok iyi bir kızım ben :) 

Hadi öptüm sizi :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *