Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

2 Nisan 2012 Pazartesi

Hafta sonu ne yaptım??????


Hafta sonu özellikle Cumartesi günü ne mi yaptım? Baştan söyleyeyim öyle deliler gibi gezmedim :) Zaten Cuma gecesi arkadaşım da kaldım.... hatta bir yemek yapmışım ki sormayın resimlemeyi unuttum ama çok güzel oldu diyebilirim :) bir gün yapıp adım adım size resimler ile gösterebilirim :)

Cumartesi öğlen, teyzem bücürükleri alıp bize gelmiş, bu haberi duydum hemen eve koştum evde 2 Prenses varmış :)

Şimdi siz tanımıyorsunuz tabi bizim bir "Sude" miz var, bir de "Azra" mız var :)

İşte karşınızda İlk Prensesimiz Ada Sude Korkmaz :) 
Prensesimiz Avrupa Yüzme İhtisas da yüzücü'dür. 
İstanbul İl Yüzme Temsilciliği 9/10 yaş Burhan Felek Yüzme Yarışlarında 50 mt. Serbest Bayan dalında 42 kişiden 24. ve 50 mt. Kurbağalama Bayan dalında 36 kişiden 20. olmuştur. Hocaları tarafından çok seviliyor ve çok başarılı olduğunu söylüyorlar, umarım çok daha iyi dereceler alır :)
tamam artık sude'ye bücürük denememesi kararını aldım artık genç kız olmuş yahu :)  


İşte bu şirin yaratık ise "Azra Derin Korkmaz" bir küçük model :) 
Kendisi şirinliği ile herkese her şeyi yaptırabilen, büyümüşte küçülmüş, bıcır bıcır, bir yaratık diyorum kendisine :) evdeki kediye "miiyyaammm" diye saldıran :) Siz şimdi öyle baktıyorsunuz ne şirin yerim ben bunu diyorsunuz değil mi ? Uvvv aldanmayın sakın cadı olur kendisi cadı :) 


Abla&Kardeş ne güzeller değil mi? bizim ozi, ablasına her şeyi yapar ama biri ablasına böyle sesini yükseltsin hemen karşısına dikilir.... Elini beline koyar ablama bağıramazsın moduna geçer :)
Sude az çekmiyor kendisinden :)


Cumartesi günü soldaki meleği (Azra) evde bırakıp sessiz sakin sağdaki melek ile (Sude) evden kaçıp kendimizi sinemaya attık :) Ne izledik ?
PamukPrensesin Maceraları : Ayna Ayna Söyle Bana... filmine gittik, aldık popcornlarımızıı kurulduk sinema koltuğuna ohhh bizden keyiflisi yok :)
Bu arada filmi de çok sevdik :) Normal bildiğimiz Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler klasiğinden çok değişik olmuş.... yani insan hep bildiği masalı görmek istiyor ama bu şekil de gayet başarılı olmuş :)


Akşam 22:00 sularına kadar benim Cumartesi günüm bu bıcırıklar ile geçti :) Sonrası ise Volki ile geçti :) Pazar sabahı da güzel bir kahvaltı :)




6 yorum:

  1. tam da yenilesi bıcırıklar yaaaaa :-)

    YanıtlaSil
  2. sanki bu ufaklıkları bir yerlerden gözüm ısırıyor benim :-)
    Ozi ve Ada :-)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili iuno blogunuz açılırken "yetişkin içerik" uyarısıyla açılıyor.Özellikle yapmadıysanız ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
    Sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler, düzeltmeyi gerçekleştirdim.

    İyi Günler

    YanıtlaSil
  5. istanbul sana güzel be iuno...olsa da biraz da biz yesek:-)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *