Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

23 Mayıs 2012 Çarşamba

25/05/2012 Vizyon'a Girecek Filmler



Şaka maka gene hafta ortası oldu, bugün Çarşamba ve güzel bir hafta sonu geçirmemize sadece 2 gün kaldı... Perşembe ve Cuma'yı atlattık mı daha ne isteriz değil mi ? :) O zaman bakalım bu hafta bizi vizyonda karşılayacak olan filmler nelermiş :)

Men in Black 3 & Siyah Giyen Adamlar 
Fragman

Bu hafta Men in Black 3 izleyebileceğiz :) 
Will Smith, Tommy Lee Jones, Emma Thompson, Josh Brolin ve Alice Eve'nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Barry Sonnenfeld oturuyor. 
Her ne kadar film Bilimkurgu olsa da komediyi unutmamışlar bundan önceki serilerde de aynı şekilde mizah  anlayışı bulunmaktaydı. 


The Monk - Le Moine & Şeytanın Yüzü 
Fragman

 Dominik Moll'un yönetmenliğini üstlendiği Fransa yapımı filmde Vincent Cassel, Geraldine Chaplin, Sergi Lopez, Devorah François ve Martine Vandeville boşrolleri paylaşıyor.
17yy. 'da Madrid'de geçen bir hikaye, kiliseye kundakta erkekbir bebeğin bırakılması, kilise tarafından sahiplenilen bebeğin rahipler tarafından büytülüp yetiştirilmesi ve gün geçtikçe dinine daha da çok bağlanmasını takdir eden rahiplerin ilerleyen zamanlarda bu genç için Şeytanın da planları olduğunu göz ardı etmelerinin üzerine film ilerlemektedir. 

Seveceğim türden bir film mutlaka gideceğim....

Don Gato y Su Pandilla (Top Cat) & Sevimli Kedi İş Başında 
Fragman

Mutlak surette gitmem gerekiyor çünküüü tam benlik çok seviyorum ben bu tür animasyonları :) 

In the Land of Blood and Honey & Kan ve Aşk 
Fragman


Yönetmenliğini Angelina Jolie'nin yaptığı merakla beklediğim bu filmde Rade Serbedzija, Boris Ler, Goran Kostic, Vanessa Glodjo ve Fedja Stukan rol almaktadır.  
Angelina Jolie tarafından yazılan film 90'lı yılların başlarında Bosna İç Savaşında geçmektedir. O zaman olan olayları konu alan film başarılı olacağa benziyor. 


Dirty Girl & Edepsiz Kız 
Fragman

Milla Jovovich, Mary Steenburgen, Juno Temple, Marcella Lentz-Pope ve Jeremy Dozier'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Abe Sylvia oturuyor.
Milla Jovovich'in olduğu filmleri izlemeyi seviyorum ama bilemedim film pek ilgimi çekmedi genede bir gidip bakmak lazım....

Canavarlar Sofrası 


Yönetmenliğini Ramin Matin'in üstlendiği filmin oyuncuları ise; Tuğrul Tülek, Gizem Erdem, Pınar Töre ve İbrahim Selim olarak belirlenmiştir.

Konusu itibari ile ilgimi çeken bir film, ortada saklanan büyük bir sır var.....Filmde ilginç şeyler karşımıza çıkabilir izlenesi :) 

Son olarak ise Moonrise Kingdom 
Fragman

İşte bu anı bekliyordum şiddetle tüm isteğimle :) Neden mi ? Bruce Willis var daha ne olsun :) 
Wes Anderson'un yönetmenliğini üstlendiği filmde; Edward Norton, Tilda Swinton, Bill Murray, Harvey Keitel ve BRUCE WILLIS rol almaktadır :)

60 yılların yeni İngiltere'sinde bir kasabadan kaçan aşık bir çiftin geride bıraktıkları kişiler ile ilgili bir döngü içinde olan fil 50 sene öncesinde geçmektedir. 

Mutlaka mutlaka izlenmeli, izleyin ve izlettirin :) Objektif bakamıyorum şu an çok çok özür diliyorum :) 

evet bu haftalık bu kadar siz bunları inceleye durun ben de şimdi öğle arası veriyorum :) 

Haftaya ise 4 adet yeni film bizi karşılayacak.... 

Şimdiden İyi Seyirler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *