Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

7 Haziran 2012 Perşembe

08/06/2012 Cuma Vizyona Girecek Filmler


Hafta sonuna oldukça yaklaşmışken bu hafta sonu acaba hangi sinemaya gitsem diye düşünmenize gerek yok :) Ben sizin için mini minnacık bir araştırma yaptım, geçen hafta dediğim gibi bu hafta bizi sayı olarak fazla film bekliyor, bunların içinde animasyon da var, korku filmi de var.... Siz sadece hangisine gitmek istediğinizi seçin yeterli olacaktır. :) 


Lanetli Kız & Dictado ( Childish Games )

 Fragman

Juan Diego Botto, Pedro Muino, Marc Rodriguez, Magic Perez ve Barbara Lennie 'nin rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Antonio Chavarrias oturuyor. 
İlkokulda sınıf öğretmeni olan Daniel ve eşi Laura mutlu mesut geçinmektedirler ama çok arzu etmelerine rağmen bir çocukları olmaz. Daniel'in karşılaştığı çocukluk arkadaşı yetim olan Julia'nın bir aileye ihtiyacı olduğunu söylemesi ile daniel ve Laura'nın hayatları değişmeye başlar.


Liseli Polisler & 21 Jump Street
 Fragman

Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Brie Larson ve deray Davis başrolleri paylaşırken Chris Miller ve Phill Lord yönetmenliğini üstlenmiştir. 
2 arkadaş polis okulundan yeni mezun olmuş, kılıklarını değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gidiyorlar ama bir üre sonra liseli olmak kendilerine bir zevk veriyor ve kendilerini kaptırıyorlar. Olaylarda böylece birbirini takip ediyor.... 
İlginç bir filme benziyor komik olduğu kesin ama genede tereddütteyim....
"Bu gitmeyeceğim anlamına gelmiyor :)"


Sezar Ölmeli & Cesare Deve Morire
 Fragman

Fabio rizzuto, Gennaro Solito, Juan Dario Bonetti, Fabio Cavalli ve vincenzo Gallo'nun başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Vittorio Taviani üstlenmiştir. 


Soluksuz Gece & Nuit Blanche

Fragman

Birol Ünel, Tomer Sisley, Serge Riaboukine, Joey Starr ve Julien Boisselier'in rol aldığı filmde yönetmen koltuğunda  Frederic Jardin oturmaktadır.
Uyuşturucu satıcılarının peşinde olan Vincent satıcılardan yüklü miktarda kokain çalar ve kısa sürede vincent yakayı ele verir buna bağlı olarak uyuşturucu çetesi vincent'ın oğlunu kaçırır... ve olaylar bu şekilde yol alır. 


Hayatının Seçimi & The Ledge
 Fragman

Liv Tyler, Charlie Hunnam, Terrence Howard, Patrick Wilson ve Christopher Gorham başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni ise Matthew Chapman'dır. 
Hristiyan ve Ataist arasında oluşan düşünce fikirliliği, inanç değişikliği ve buna bağlı olarak yaşanılanların anlatıldığı bir film.... ilginç olabilir gidilmeli


Madagaskar3 : Avrupa'nın En Çok Arananları
 Fragman

Eric Darnel yönetmen koltuğunda, oyuncular ise Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer ve Bryn Cranston...
Tabii ki gidilmeli hemde  3D :) 

Anahtar 
Fragman

Cemal Yıldırım'ın yönetmenliğini yaptığı filmde Fevzi Tanpınar, Rıza Şen, Barış Burcu, Barış Refikoğlu ve Hüseyin Ağlamaz başrolleri paylaşıyorlar.

Fatik Atik'in Sonbahar adlı romanından uyarlanarak yapılan bir film'dir. 


Mahşer Günü & The Divide
Fragman

Milo Ventimiglia, Lauren German, Michael Biehn, Rosanna Arquette ve Ashton Holmes'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Xavier Gens üstlenmektedir.

8 kişilik bir grupğ kıyamet sonrası ayakta kalmayı başarıyor ama bir sığınaktalar ve orada mahsur kalmış durumdalar. Kapana kısıldıkları yerde yardım beklerken bir süre sonra bir birleri arasında çatışma başlıyor ve film devam ediyor.... 
Gitmeyi düşünüyorum tabi kiiiii



Şimdiden İyi Seyirler...... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *