Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Fethiye Güncesi Devam :)


  

Afyon'a doğru geldiğimizde bayağı acıktığımızı hissedip meşhur afyon sucuğundan yiyelim dedik.... Hemen rotamızı İkbal Restaurant'a çevirdik, zaten sıcak öyle porsiyon yemeğe gerek yok diye düşündüğümüzden sandwich alalım dedik.... Ama aldığımıza pişman olduk neden mi ? Arkadaş bir sandwich ekmeğinin arasına 2 tane sucuk koyup bir domatesi 2 parçaya bölüp içine tıkmışlar hani bildiğiniz sucuk arası sandwich yedik desem yeridir.... Tamam tadına bir diyeceğim yok ama bence hoş değildi sevmedim, kimseye tavsiye etmem...


Yolda başımıza ufakta bir talihsizlik geldi tabiii, yolda giderken artık nasıl bir şeyin üzerinden geçtiysem oğluşuma bu miniminnaacıkkkk metal zımbırtı batmış, lastiğinin havasını almış tabi biraz.... hemen İnönü diye bir beldeye girdik orada bir lastikçi bulduk, bu pis kötü parçacığı oğluşumun lastiğinden çıkarttık.... Fitil yaptılar oğluşumun lastiğine.....








Biraz karmakarışık oluyor ama idare edin hepsini tarih ve saat olarak toparlayamıyorum :) 

Sanırım Perşembe gecesiydi, giyindik süslendik dışarı attık kendimizi.... gezdik dolaştık eğlendik güldük derken saat kaçtı hatırlamıyorum sanırım 4 e geliyordu karnımın acıktığını hissettim ve birden canım çorba istedi.... Sevgilim de beni Sahil Lokantası diye bir yere götürdü.... Sabaha kadar açıklarmış ve çorbaları mükemmel ötesi.... Sevgilim mercimek çorbası istedi bende ezogelin çorbası istedim.... Çorbanın yanında salatada veriyorlarmış, sıcacık pide de cabası :) 



Birde üstüne Kemalpaşa Tatlısı ve Çay oohhhh karşımda sevgilim masamda en sevdiklerim var mı benden mutlusu :)



Tabi şu an resimsiz bir dip not geçmek zorundayım çünkü resimlemeyi unutmuşum :) 

Bir gece çatırda kaldı biz çok eğlenceliydi... Aldık çadırımızı kurduk yastığımız, su yatağımız, ışığımız çok güzeldi. Gerçi sevgilim çadırı kurarken biraz zorlandı ama olsun elinden her iş geliyor aşkımın :) 

Tek sorunumuz yanlış yere kurmuşuz sabahın 08:00'inde güneşi tepemizden hissedince uyanmak zorunda kaldık ama çok iyi oldu çünkü 8 de kalktık çadırımızı hemen söktük ver elini Ölü Deniz Lagoon :) hemen ayılmak için attık kendimizi denizin kollarına :) 
Çadırımızın resmini çok paylaşmak isterdim ama dediğim gibi unutmuşum :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *