Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Fethiye Güncesi......




Sabah uyandık karnımız nasıl aç nasıl aç anlatamam nereye gitsek nereye gitsek diye düşünürken, sevgilim beni muhteşem bir yere getirdi... Burası Kayaköy diye adlandırılan bir yer ve bölge içerisinde bir sürü kahvaltı yapılacak yer var, ilk gözüme çarpan yere girmek istedim nasıl olduğu pek umrumda değildi birden içim ısındı çünkü buraya....

İçeri doğru yürüdükçe doğru bir karar verdiğimi gördüm :) Çok güzel bir kahvaltı yapabileceğiniz bir alan oluşturmuşlar...


Kahvaltımızı söyledik masaya yavaş yavaş tabaklar gelmeye başladı ve sanırım patlayacağız diye düşünmeye başlamıştım :)



Fethiye'ye uzaktan bir bakış atmadan olmaz değil mi ? Hazırlanmış denize doğru yol alırken, aşkım 2 dk dur bu görüntüyü resmedeyim dedim :) Buradan ayrı bir güzel gözüküyor ama canlı canlı çok daha güzel :) 


Plajları kum değil genelde taş var eğer ki yanınızda Plaj Ayakkabısı yok ise yandınız, çünkü yürümesi çok zor ayaklarınız fena halde acıyor ama allahtan sevgilim plaj ayakkabısı aldı da biz çekmedik o derdi :) Denizi o kadar berrak ki o kadar güzel ki anlatamam.... Günümüzü tek bir beach de geçirmedik oradan oaraya dolandık durduk :) 


Görülmeye değer yerlerden biri işte Kelebekler Vadisine doğru gidiş :) Yolu her ne kadar bir taraf uçurum olsa da sonucunda gördüğünüz tablo sizi mest ediyor :)



Meşhur Kelebekler Vadisi, sessiz sakin ve oldukça etkileyici :)


Bu köpekçik de Vadinin bekçisi :) yavrum sıcaktan bunalmıştı ya :/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *