Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

9 Ağustos 2012 Perşembe

10/08/2012 Cuma Vizyona Girecek Filmler


Lanetli Ruh & Emergo 

Fragman

Rick Gonzalez, Fiona Glascott, Gia Mantegna, Francesc Garrido ve Kai Lennox'un başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Carles Torrens oturmaktadır. 

Aslına bakarsanız klasik konulardan yapılmış bir film daha ama nedense bu tarz filmler benim dikkatimi daha çok çekiyor... O yüzden bu filme mutlaka gideceğim....


Total Recall & Gerçeğe Çağrı

Fragman

Len Wiseman'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başarollerinde Kate Beckinsale, Colin Farrell, Jessica Biel, Ethan Hawke ve Bill Nighy bulunmaktadır.


Recall isimli bir şirket hayallerinizi düşlerini gerçeğe anılara çeviriyor.... Bakalım bu şirketten yardım alan Douglas'ın başına ne gibi şeyler gelecek.... Kadroyu sevdim izlenesi bir film....


Cosmopolis
 Fragman

Robert Pattinson, Paul Giamatti, Juliette Binoche, Jay Baruchel ve Kevin Durand'ı filmin başrollerinde görüyoruz, yönetmen koltuğunda ise David Cronenberg oturmaktadır. 


Romandan uyarlanan bir film, konusuna bakacak olursak farklı sebeplerden ötürü binmiş olduğu limuzinin içinde mahsur kalmıştır ve buradan 24 saatini yönetmeye çalışır. Fragmanı güzel, kadro güzel demek ki izlenesi bir film :)



Ma Premiere Foist ( First Love) & İlk Aşkım 

Fragman

Yönetmenliğini Marie'nin yaptığı filmin başrollerinde Vincent Perez, Hugo Becker, Judith El Zein, Lolita Chammah ve Anne Loiret rol almaktadır. 

En sevmediğim ve çok nadir beğendiğim sinema türü ise Aşk Filmleri, nedense sevemiyorum hani izlediklerimi syasanız 1 elin 10 parmağını geçmez bile.... ama sevenlere tavsiye edilir....



Legends of  Valhalla : Thor & Vikingler Efsanesi Thor 

Fragman

Benim değil ama annemin çok seveceği bir film olduğuna bahse girerim :) Bu hafta sonu çocuklarınızla güzel bir gün geçirmeniz için bence bu filme gitmelisiniz :)




Bu hafta tercih yapmanız gereken filmler arasında biraz zorlanabilirsiniz ( en azından ben biraz zorlanıcam sanırım ) ama güzel bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacak filmler mevcut.... Haftaya vizyona girecek filmler arasında da güzel yapıtlar bulunuyor ama ilk başta bu haftayı bir tamamlayalım değil mi ? 

Şimdiden İyi Seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *