Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

14 Ağustos 2012 Salı

17/08/2012 Cuma Vizyona Girecek Filmler...





Tinkerbell Gizemli Kanatlar 3D & Tinker Bell : Secret of the Wings 3D

Fragman


Lucy Liu, Matt Lanter, Lucy Hale, Jesse McCartnet ve Timothy Dalton seslendirmelerini yaparken, yönetmenliğini Bradlery Raymond üstlenmiştir. 


Annemde ne zamandır soruyordu çizgi film yok mu ? diye :) demek ki annemi alıp bu filme götürmem gerekiyor :) 



360

 Fragman

Jude Law, Anthony Hopkins, Rachel Weisz, Jamel Debbouze ve Ben Foster'ı başrollerde görüyoruz, Filmin yönetmenliğini ise Fernando Meirelles üstleniyor.

Oyunculara baktığımız zaman kadro mükemmel diyebilirim bir kere Anthony Hopkins var ama yorumlara baktım biraz pek sevilmemiş bir film adını üstlenmiş, fakat buna göre filme gidip gitmemezlik yapmam hiç bir zaman bu yüzden gidip kendim göreceğim :)



Vampir Avcısı : Abraham Lincoln & Abraham Lincoln : Vampire Hunter 

Fragman

Mary Elizabeth Winstead, Rufus Sewell, Dominic Cooper, Marton Csokas ve Anthony Mackie filmin başrollerini paylaşıyorlar, yönetmen koltuğunda ise Timur Bekmambetov oturuyor.


İşte herkesin bildiği klasik vampir avcısı filmlerinden ama ben severim herhalde gidip izleyeceğim, öyle bir his doğdu şu an bana :) 



Cehennem Melekleri 2 & The Expendables 2 

Fragman

Jason Statham, Bruce Willis, Jet Lie, Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger'in başrollerini üstlendiği, Simon West'in yönetmenliğini üstlendiği Cehennem Melekleri 1 'i de gayet severek izlediğim filmin 2. de şu an karşımda duruyor. 

Zaten bir kere BRUCE WILLIS var kendisine bildiğiniz hayranım bir filmde tek bir karede bile görünse o filme mutlaka giderim. Bu sebepten dolayı zaten bu filme kesinlikle gideceğim ama filmin hakkını da yemek istemem, ben severim böyle vurdulu kırdılı filmleri :)




Her ne kadar Bayram Haftası da olsa nihayetinde akşamları evde olacaksınız, olamasanız bile bir sonraki hafta da gidebilirsiniz umarım sizinde dikkatinizi çeken filmler olmuştur. Şimdiden İyi Seyirler diliyorum :)

2 yorum:

  1. aman ne iyiii :-) Tınker Bell'i Ozi de Ada'da bekliyorlardı zaten ... gidersiniz artık :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman toplaşıp çoluk çocuk gideceğiz :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *