Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Bir Patlamış Mısır Macerası :)





Malumunuz bizimkiler bayramdan sonra kısa süreli bir tatile gittiler e bende tamam hadi gidin ekime kadar çok yorulacaksınız nişan için dedim :) ama bi gittiler gelmek bilmediler arkadaş dün sabaha karşı geldiler sanırım en son kapının önünde kapıyı açmaya çalışırken bir gülüşmeler vardı onu hatırlıyorum :) 

Neyse aslında konum bu değildi resimden de anladığınız üzre bugün Mısır üzerine konuşacağız :) uff kendimi program sunan gereksiz konuşmacılar gibi hissettim... Uzatmıyorum tamam :) 

Geçen hafta sevgilimle eve alışveriş yaparken baktım elinde bir paket geldi yanıma... Dedim bu nedir bu nedir? Mikrodalga da yapılıyormuş bu inanın ilk defa görüyorum sanırım cahil denmeyi hakediyorum ama ne yapayım gerçekten ilk defa gördüm, bugüne kadar kendisi ile hiç karşılaşmadım :) Neyse dedim alalım deneyelim şimdi nası olacak bilmiyorum :) 

Film gecesi yaptığımız gün aklıma geldi aa dedim bizim paket mısırımız vardı, hemen atalım mikrodalgaya :) Koydum mikrodalgaya mısırı sanki yeni bir icat bulmuşum gibi oturdum karşısına patlamasını bekledim min. 2-4 dk. diyordu bizde öyle yaptık sonra malumunuz resimde de gördüğünüz gibi afiyetle yedik biz bunu, yağı ve tuzu oldukça yerindeydi bence gayet başarılı... Yağ yok, tencere yanmıyor, etrafı koku sarmıyor bu yüzden ben çok sevdim..... 

2 yorum:

  1. ben de mısıra bayılan ama cahil kesimdenmişim:)) anne evinde tencere tencere yapardım ama şimdi evim kokmasın diye yapmıyordum bu fikir de 3 aydır hiç aklıma gelmemişti iyi mi:D çok sağol migrosta falan vardır heralde??

    YanıtlaSil
  2. Yalnız olmadığıma sevindim :) açıkçası migroslarda kendisiyle hiç karşılaşmadım ama makro markette var bizzat oradan temin ettim :) :) şiddetle de tavsiye ediyorum :) şimdiden afiyet olsun tadını çıkarın :)))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *