Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

11 Eylül 2012 Salı

14/09/2012 Cuma Vizyona Girecek Filmler



Şurada hafta sonuna ne kaldı ki şimdiden planı programı yapmak gerekiyor diye düşünüyorum :) O zaman filmlere bir göz atalım hazır havalarda hafiften serin en güzeli akşam serinliğinde sinema keyfi yapmak :) 



Fragman

Filmin başrollerini Erkan Can, Türkü Turan, Şebnem Sönmez, Ufuk Bayraktar ve Müge Boz paylaşıyor ve yönetmen koltuğunda ise Ali Adnan Özgür oturuyor....

Erkan Can'ın rol aldığı filmler her zaman muhteşem olmuştur, kendisinin oyunculuğunu ise çok beğenerek izleyen kesimdenim bu yüzden bu filme hem konusu hemde oyuncu kadrosu nedeni ile mutlaka gideceğim...



 Yurt

 Fragman


Muzaffer Özdemir'in yönetmenliğini yaptığı filmde rol alan sanatçılarımızın isimleri ise şöyle; Muhammet Uzuner, Kanbolat Görkem Aslan, Muzaffer Özdemir ve  Saygın Soysal....


Seeking a Friend for the end of the World

 Fragman

Keira Knightley, Adam Brody, Melanie Lynskey, Rob Corddry ve William Petersen'ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Lorene Scafaria üstlenmiştir. 

Bir göktaşı ve dünyanın sonunu getirecek bir göktaşımız var elimizde ve bunun yarattığı panikle karısı tarafından terk edilen bir adam var... İlginç bir film olmuş gibi gözüküyor sırf meraktan giderim sanırım :)


The Reef

 Fragman

Yönetmenliğini Andrew Traucki'nin yaptığı filmin başrollerinde ise Adrienne Pickering,
Damian Walshe-howling, Kieran Darcy-Smith, Soe Naylor ve Gyton Grantley bulunuyor.


Şu köpekbalıklı filmleri de bir türlü sevemedim ne yalan söylliimmmm....


Resident Evil 5 : İntikam 

 Fragman


Yönetmenliğini Paul W.S. Anderson'un yaptığı filmin başrollerini ise Milla Jovovich, Wentworth Miller, Michelle Rodriguez, Ali Larter ve Sienna Guillory paylaşıyor. 


Konusundan bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü artık 5. seriye gelmişiz ve her serisini severek izlemişimdir hatta bunu da merakla bekliyordum yaniiiii iuno bu filme her koşulda gidecektir. :)


Sadakatsizler & Les Infideles

Fragman

Guillaume Canet, Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Bastien Bouillon ve Lionel Abelanski'nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Fred Cavaye ve Emmanuelle Bercot oturuyor. 


Erkeklerin sadakatsizliğini anlatan bir film, bayanlar tarafından gidilecek bir film gibime geliyor :) 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *