Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

30 Nisan 2013 Salı

Günaydınnn




Günaydınnnn kocaman büsbüyük Günaydınlar :) Hava şahane bu havada ofislere tıkılmak berbat bir duygu olsa bile en azından ilk olarak yarının tatil olması bu berbat durumu biraz olsun hafifletiyor :) 

Bence şimdiden yarın ile ilgili plan yapın evlere tıkılmayın bu güzel havanın tadını çıkartabilmek için az da olsa kafa dinlemek için ne yapabiliyorsanız yapın derim :) 

Bu iş gününüzün çabucak geçmesi, patronlardan uzak olması ve stresi az kazancı bol bir gün olması dileğiyle :) İyi Çalışmalar olsun hepimize....


5 yorum:

  1. Merhaba sevgiili İuno'cum ben B. yarın için plan yapın falan filan yazmışsın ama belki çevrende yarın çalışacak olanlarda vardır. Bu nedenle yarın sende sevdiceğinle evinizde oturun :) eğer çok sıkılırsanız çıkış saatimde gelir beni alırsınız :))

    YanıtlaSil
  2. :):):):) sevgili balköpüğüm B. yarın için çevremde çalışanlar var hatta yakinen tanıyorum kendilerini bu yüzden bende birden kendime geldim napıosun sen iuno dedim olacak iş değil otur evinde miskin miskin dedim :) ama çıkış saatine doğru biz kesin sıkılırız gelir seni alırız :)

    YanıtlaSil
  3. stresi az kazancı bol bi günden başka ne isteyebilir ki insan (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) değil mi ? umarım sevgili evren bize bunu sağlar :)

      Sil
    2. e eh. sağlamadı. ben bugün gideyim de hobilerime sponsor bulayım bari.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *