Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

29 Mayıs 2013 Çarşamba

Geçmiş Haftasonusu :)



Biliyorsunuz Cuma günü sevgili B. ile kızlar gecemiz, biraz geç bir post oldu ama ev işleri, iş hayatı derken bir yandan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, diğer yandan da zaman sanki duruyor gibi geliyor ilginç bir ruh hali tabi :) 

Geçen Cuma yani 24.05.2013, sevgili B. ile buluşmamızı gerçekleştirdik, aslında çok başka hayallerimiz vardı ama spontane gelişen durumlar yüzünden bizim kızlar gecesi oldu sana karışık kalabalık gece :) üniversiteden arkadaşımız ile karşılaştık bizim oturduğumuz yere taşınmış o geldi, onun arkadaşı vesaire vesaire derken :)  belki pek umduğumuz gibi olmadı ama en azından gene eğlendik, güldük, enteresan bilgiler öğrendik falan güzel bir cuma akşamıydı bizim için :) 



Eve gitmeden önce daha doğrusu saat 22:00 'yi geçmeden önce ayran alışverişimizi tamamlamak istedik :) Gerekli ayran ve yardımcı malzemelerini aldıktan sonra evimize gidip ayrandan bir gece çaldık :) 




Sonra efenim gelelim Cumartesi gecesine, cumartesi gecesi sevgili B. bizde zaten onu söylemiyorum ben hafta sonundan bahsederken siz otomatikman kuzum B.'nin bizde olduğunu anlayın :) Sevdiceğim çocukluk arkadaşları ile buluşmak için dışarı çıktı, bizde B. ile güzel bir akşam yemeği hazırlayalım dedik. 

Tabağımızda Tavuk Pirzola, Makarna ve Fırında Patates var. 
Fırında Patates internette gördük, denemek istedik ve denediğimizde hiiçç mi hiiç pişman olmadık. İlk sefer için biraz uğraştırdı, pişmek bilmedi arkadaş bir türlü zaten acıkmışız deli gibi, bizimde hiç aklımıza gelmedi patates bu haşlamıyorsun ki fırında içindeki malzemeler ile pişirmeye çalışıyorsun 45dk. dan önce pişmez bu melet :) ama sonunda muradımıza erdik ve enfes bir akşam yemeği hazırlayıp yedik :) 




Kısaca geçmiş hafta sonundan bahsetmiş bulunmaktayım, bakalım bu hafta sonu başımıza neler gelecek :) öperim kocaman :)



2 yorum:

  1. ayran haha hiç güleceğim yoktu :) ne iyi yapmışsınız cnm fırında patatesi internette gördüğüm günden beri aklımda değişik ve hoş bir tarif sanırım lezzetlide, deneyeceğim inşllah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. :) o zaman gülmene vesile olduğum için kendimi mutlu hissedebilirim :)

      aslına bakarsan hani aman aman bir tarifi de yok ama mutlaka denemelisin çünkü aşırı derecede lezzetli oluyor, biz tereyağ, krema, kaşar dışında çeşitli baharatlarda ekledik köri dahil :) şimdiden afiyey bal şeker olsun :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *