Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Haftasonusu :)


Cumartesi günü kendimizi eve kapattık evimizi pür pak yaptık, film izledik, mısır patlattık, balkonda keyif yaptık yani kısacası cumartesi günü kafamızı ve bedenimizi dinlendirdik, peki bunu neden yaptık ?
1. Hava çok sıcaktı
2. O sıcakta dışarı çıkmayı düşünmedik bile
3. Pazar günü sevgili B. yide alıp pikmiğee gidecektik,
4. Baş başa sakin bir gün geçirmek istedik :) 

Tabi bu unsurları göz önünde bulundurunca bana hak verdiğinizi düşünüyorum :) Neyse dönelim hemen Pazar günü ne yaptık biz ? 

Şimdi biz pazar günü 09:00 da kalktık, ben hemen pikmikkk çantamızı hazırladım, sonra bir baktım B. de uyanmış hemen oda pikmik çantasını hazırladı, eksik bir şey var mi diye kontrollerimizi sağladık sonra sevdiceğimde uyandıktan sonra kendimizi hemen pikmik moduna aldık ve yola koyulduk :) 

Peki nereye gittik ? Aslında ilk etapta bayağı düşündük çünkü mangal yakmayacağız amacımız sadece güzel bir kahvaltı yapıp sonrasında keyif çatmak :) Türk Kahvesi bile aldık yanımıza o derece yani :) Küçükçekmece de güzel büyük bir alan var, oraya gittik kurulduk çimlerin üzerine:) 




Masamızıda hazırladık, menemenimiz, simitimiz, kekimiz, her şeyimiz vardı :) 



16:00 ya kadar orada keyif yaptık sonra sevgili M. arkadaşımız da bize katıldı gelirken bize Magnum da almış, tam da ihtiyacımız olan şey hafiften içimiz yanmaya başlamıştı, magnum iyi oldu :) Biraz da M. geldikten sonra oturduk sonra evlerimize dağıldık ki zaten çok oturmaktan mecalimiz kalmamıştı :)

Anlayacağınız Cumartesi günümüzde, Pazar günümüzde mükemmel geçti :) Öperim mocaman :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *