Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

4 Temmuz 2013 Perşembe

Doğum günü tadında....


02/07 Salı günü şu güzelim gencecik yaşımdan bir yaş daha yaşlandım :) (şaka maka yaşlanıyoruz peeh) Şöyle 20'li yaşlarımın başında olsaydım o mekan, şu mekan, o parti, bu parti, amanda aman kalabalık olsun oyyyy sabahlar olmasın modunda planlar programlar yapmaktan kendimizi alamazdık ama yaş ilerleyince ister istemez (sizi bilemem ama benim beynim kaldırmıyor) daha sakin ama eğlenceli, dostlarınla, sevdiklerinle güzel bir gece geçirmeyi yeğliyorsun :)

Ve Salı günü doğum günüm olması şerefine sevdiceğim, sevgili bebim B. ile plan program yapmışlar süprizler hazırlamışlar ama Pazartesi günü benim akıllı kocam anneme whatsapptan yazıyorum diye tüm planı programı bana yazdı ve iş işten geçtikten sonra anladı bana yazdığını ( kocam ne güldüm ama sana :) ) tabi sonra ben bildiğim şeyler üzerinden bir şaşkınlık efekti yaratamayacağımdan dolayı bir B planı yapılması gerekiyordu :)
Kısa zamanda neler mi yapılabilir ? Hemen söyleyeyim :)




İşten eve geldikten sonra genelde ilk ben gidiyorum eve sonra bir baktım kapı çaldı elinde çiçekle sevgilim gelmiş :) çiçeğimizi aldık sonrasında güzelce ciciclerimizi giydik, süslendik püslendik arabamıza atladık yemeğe gittik, geçen hafta canım balık yemek istiyor demiştim , sevdiceğimde bunu unutmamış beni balık yemeğe götürdü, gece devam edeceği için bu sefer Balığın yanında Ayran almadık :):):):) normal işte cola'dır, su'dur :)

Yemeğimizi yedik, sohbetimizi ettik, planın nasıl bozulduğu konusunda gırgır şamata yaptık derken tatlımız, meyvemiz geldi onları yedik bir güzel e dedik artık kalkalım saatlerdir buradayız...

Sonrasında gün içinde ben B. ile görüştüğümde akşam kahve içeriz demişti bende doğal olarak istikamet kahve diye bekliyorum :) neyse efenim gelin görün ki biz kendimizi Yeşilköy Manzara Cafe'de bulduk bir baktım tüm ekip orada hihihihi, ay yirim ben onları hepsi gelmiş modunda yanlarına doğru yürürken en seslisinden kih kih kih diye gülüyordum :) Kahvelerimizi içtik sessiz sakin bir şekilde pastayı getiren garsona gülerken mumları üfledik hopppaaa yaşlandık hacım ya :) neyse pastamızı kestik yedik, güldük eğlendik, üşüdük sonra masa altından bayağı büyük bir kutu çıktı :) amanın didim bu nedir böyle yoksa gene mi evlenme teklifi, kutunun içinde de gelinlik var aman allahım hemen burada şu an düğün tazeliyeceğiz :) 

Hihihi kutuyu ve içindeki anlamı büyük hediyeleri çok sevdim.... Kutunun yanındaki Mini Mouse sevgili arkadaşım M. 'nin hediyesi, yirim ya yavrum benim :)

Her hediyenin üstünde minik kalpçiklere notlar yazılmıştı, bu hediyenin üzerinde;
"Her günümüz birbirimizi çok "çikolata tadında" günlerle geçsin. yazıyordu :) 









hihihi ojelerim güzel ojelerim :) Üzerinde yazan not ise ; 
" Hep Rengarenk olalım..." 


Parfüm çılgınlığım her daim devam eder, bitmese bile hep yedeklerim olmalı :)
Üzerinde yazan not ise;
" Sana dair kokular..."



Filtre Kahve içeyi çok sevdiğim biliniyor, evde irish tozum, vanilya tozum, çikolata tozum olmadan kahve içmenin bir anlam ifade etmediğini düşünenlerdenim... Üzerinde yazan not ise;
"Bir yudum kahvenin 40 yıl değil sonsuza dek hatırı olur..."



Çocukkende hiç beceremezdim bundan baloncuklar çıkarmayı, büyüdüm hala beceremiyorum :) ama çok seviyorum bundan balon çıkartabildiğim zamanları :)
 Üzerinde yazan not ise;
"Birlikte çocuklar gibi eğlenmeyi hiç bırakmayalım..."   



 Zeynep'in Ozan'ı sevdiği gibi bende sevdiceğime arada öküzüm benim derim  :) bu peluş çok manidar olmuş Üzerinde yazan not ise; :):) Ama sevimliyim değil mi ? Bide çok Aşık..."


Bunun üzerinde herhangi bir not yazmıyordu ama bu cüzdanlardan istiyordum tam isabet oldu :) 
hemde rengi pek bir güzel :) İçine telefonumu, nüfus cüzdanımı vbg. şeylerimi koyarmışım sevgilim öyle dedi :) 


 Ben sevgilimin Kraliçesiyim :) Üzerinde yazan not ;
" Benim Kraliçem..." 


Ben küçükken bu fosforlu gökyüzü olaylarını çok severdim, hep alır tavana yapıştırırdım :)
büyüdüm hala çok seviyorum :) Üzerinde yazan not ise;
"Kendi evimiz, kendi gökyüzümüz...."


Yüzüğüm çok güzel, gerçekten çok sevdim hatta baş harflerimizin bir arada olması daha da güzel :) 


 E tabi kutuda bir bluz olmasa olmazdı :) rengine hasta oldum bluzude çok sevdim :) 


Ve tabiki bluzun yanında tamamlayıcı bir de babet olması gerekiyordu :) bu babetler o kadar rahat ki, gün içerisinde giymeyi seviyorum ayaklarım huzur içinde günlerini geçiriyorlar... :) Üzerinde yazan not ise; 
"Ayakkabı işte, denizde, suda giyerler genelde ama sen her yerde giyersin..." yirim seni ben :)



hihihihi jelibonlar ayıcık jelibonlar :) 
"Üzerinde yazan not ise; Buna yazacak bir şey bulamadım, Pas..." :) 



Gece kuzucuklarımın yanından ayrıldıktan sonra benim diğer kuzucuklarımın yanına gittik onlarda bana süpriz bir hediye almışlar ama onu diyemem bende kalsın :) Öpücükler :)


Şimdi atraksiyonlu doğum günüsünden geriye kalanlar bolca sevgi, bolca huzur, bolca aşk, bolca arkadaşlık/dostluk, bolca süpriz oldu... Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız dostlar, iyi ki varsın kocam sizleri çok fena aşırı derecede seviyor bu hatun :) 





7 yorum:

  1. canım benim ne güzel bir doğumgünü geçirmişsin, hediyelere, notlara bayıldım, herşey çok güzel ve ince düşünülmüş, bu da benden olsun; iyiki doğdun, dilediğin tüm güzellikler gerçek olsun :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Teşekkür ederim tatlım :) amin inşallah :) kocaman öpücükler :)

      Sil
  2. Merhabalar,

    Dogumgununuz kutlu olsun. Buyuk boy hediye kutusu ararken blogunuza rastladim. Hicbir yerde bu buyuklukte hediye kutusu bulamiyorum:( Hediye geldigini biliyorum ama nereden satin alindigini ogrenip yazabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Teşekkür ederim, Nerede ikamet ediyorsunuz bilemiyorum ama Şirinevler de Kayalar diye bir mağazadan alınmış... Eğer çok ihtiyacınız var ise yardımcı olmaya çalışayım.

      Sevgiler

      Sil
  3. Valla ben de yarin nisan bohcasi verecegim ayni sekilde yukaridaki arkadas gibi kutu ararken sizin blog cikti internette de oyle bir magaza bulamiyorum, yer tarifi var midir :)

    YanıtlaSil
  4. Iyi gunler, bana da nisan bohcasi icin lazim. Ayni sekilde bloga ulastim, yer tarifi varsa cok duaci oluruz::)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Semt olarak Şirinevlerden alınmıştır, Kayalar diye bir mağazadan temin edilmiş, bildiğim kadarı ile Şirinevler Happy Center marketin hemen karşısında... ama size ne denli yakın bilemiyorum tabi ki, umarım yardımcı olmuştur :)

      Bu arada hayırlı olsun :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *